Arkadaşlar erkekler konusunda bilgi edinmem lazım ben bir erkek tanıdım zaten sorunda onda.Ondan bazen fikir yürüt.emiyorum.Bu kişi
1)Biz kavga ettiğimizde üzgünlük anında biri sorarsa ailesi filan işte ayrıldık filan diyor.Fikirlerini almak içim biz şöyle düşünüyoruz diyor.Bende uyardım benim adım niye ikide bir geçiyor ailende saygı bırakmadın ikimize dair diyorum hak veriyoru.Bu ayrıldığımozda yine denk gelmiş söylemiş.
2)Bir sorun olduğunda başkasından akıl alıyor.Yani senin aklın yokmu birisi deyince akıl ediyorsun hep böyle ama.
3)Bir bahanesi varsa arkasına sığınıyor mesela oyuna para veriyor başka eğlencem mi var diyor akıl var mantık var salak mısın sen parasız halinle bide böyle saçma bişey yapıyorsun.
Gece bunları söyleyip artık bizden olmuyacağını söylüycem çünkü olursa evlilik var ucunda ve saygımı yitidiğim bir aileye girmek istemiyorum.i zaten sevmezler beni.
Sorum erkekler genelde böyle mi çözülürmü bunlar benmi abartıyorum.çünkü kendimi gaza getiriyorum hep.İyi insandır genel olarak yani bir kıyafet sıkıntım bile olsa başka şehirlerde dükkan dükkan gezip bana foto yolladı aradı kalbi iyidir ama fazla duygusal öyle anlarda mantık gidiyor.