Sizce

Evet ayrıydık birlikteyken sözünü tuytu yatırmadı.zaten benim idiğer meseleler daha sorun

Yok birikşm filan nerde borç ödüyor birde daha.

iletisim kurulamayacak biri, belli ki.. cok yipranirsin.. devam etme diycem ama bilmem tesirli olur mu?

Ailesine karşı saygınlığınızdan önce ilişkinizdeki saygıyı ve sevgiyi bitirir ki bu daha önemlidir. Surekli ayrılıp barışıp bunları mantiksizca afişe etmesi de iliskinizi laçkalaştırır. Parasız haliyle parasını saçma sapan çar çur etmesi de çok mantıklı biri olmadığını gösterir. Bence bu çocukla olmaz..

Baatle Camp manyak bağımlılık yapan bir oyun.1 sene kadar deli gibi oynadım hatta eşimi de bulaştırmıştım.safi para tuzağı.dünya çapında oynanıyor belirli periyotlarla etkinlikler oluyor kupalar vs kazanıp ödül alıyorsun.canavar dedikleri şey de bildiğin pokemon gibi bir şey.esas bağımlılığı yaratsn dahil olduğun birlik ve muhabbet.Para yatırmışlığım da var.kurtulmak istemedikçe oyun arkadaşlarından kopmadıkça bırakılmıyor.
Ayrılıp barışmalar ilişkiyi laçkalaştırıyor.bitti diyorsanız ve aynı sorun devam ederken tkrar başlamak hata olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…