Sizce

değer yargıları bir olmuyor işte herkesin canım , bir de ayrılarmış o oyuna para verdiği dönemde ben öyle anladım yani. Kimi gider bi bot alır kimi gider bi yerde kahve içer kimi gider oyuna verir kimi kitap alır.. böyle yani tercih meselesi. ben de yatırmam bana sorsan ama yatıran çok kişi var.
Evet ayrıydık birlikteyken sözünü tuytu yatırmadı.zaten benim idiğer meseleler daha sorun

Senin adam olgunlaşmamış daha karakteri Kişiliği tam oturmamış evlilik olayı çok ciddi bi durum ev sorumluluğunu alabilmeli evin bütün yükünü senin testeğinle sırtına alabilecekmi yoksa ona buna mı danışacak sorumluluklarını kaç yaşına gelmiş birikim yapmış mı gelecek için plan yapmışmı 30 na kaç yıl kalmış farkında mı acaba
Yok birikşm filan nerde borç ödüyor birde daha.

Arkadaşlar erkekler konusunda bilgi edinmem lazım ben bir erkek tanıdım zaten sorunda onda.Ondan bazen fikir yürüt.emiyorum.Bu kişi

1)Biz kavga ettiğimizde üzgünlük anında biri sorarsa ailesi filan işte ayrıldık filan diyor.Fikirlerini almak içim biz şöyle düşünüyoruz diyor.Bende uyardım benim adım niye ikide bir geçiyor ailende saygı bırakmadın ikimize dair diyorum hak veriyoru.Bu ayrıldığımozda yine denk gelmiş söylemiş.

2)Bir sorun olduğunda başkasından akıl alıyor.Yani senin aklın yokmu birisi deyince akıl ediyorsun hep böyle ama.

3)Bir bahanesi varsa arkasına sığınıyor mesela oyuna para veriyor başka eğlencem mi var diyor akıl var mantık var salak mısın sen parasız halinle bide böyle saçma bişey yapıyorsun.

Gece bunları söyleyip artık bizden olmuyacağını söylüycem çünkü olursa evlilik var ucunda ve saygımı yitidiğim bir aileye girmek istemiyorum.i zaten sevmezler beni.

Sorum erkekler genelde böyle mi çözülürmü bunlar benmi abartıyorum.çünkü kendimi gaza getiriyorum hep.İyi insandır genel olarak yani bir kıyafet sıkıntım bile olsa başka şehirlerde dükkan dükkan gezip bana foto yolladı aradı kalbi iyidir ama fazla duygusal öyle anlarda mantık gidiyor.
iletisim kurulamayacak biri, belli ki.. cok yipranirsin.. devam etme diycem ama bilmem tesirli olur mu?

Ailesine karşı saygınlığınızdan önce ilişkinizdeki saygıyı ve sevgiyi bitirir ki bu daha önemlidir. Surekli ayrılıp barışıp bunları mantiksizca afişe etmesi de iliskinizi laçkalaştırır. Parasız haliyle parasını saçma sapan çar çur etmesi de çok mantıklı biri olmadığını gösterir. Bence bu çocukla olmaz.. :KK12:

Baatle Camp manyak bağımlılık yapan bir oyun.1 sene kadar deli gibi oynadım hatta eşimi de bulaştırmıştım.safi para tuzağı.dünya çapında oynanıyor belirli periyotlarla etkinlikler oluyor kupalar vs kazanıp ödül alıyorsun.canavar dedikleri şey de bildiğin pokemon gibi bir şey.esas bağımlılığı yaratsn dahil olduğun birlik ve muhabbet.Para yatırmışlığım da var.kurtulmak istemedikçe oyun arkadaşlarından kopmadıkça bırakılmıyor.
Ayrılıp barışmalar ilişkiyi laçkalaştırıyor.bitti diyorsanız ve aynı sorun devam ederken tkrar başlamak hata olur.

X