Taze fasülye olabilir veya fırına tavuk vs gönderebilirsiniz güveciniz varmı kıymalı pide olduğu için bu pek yenmeyebilir ama zeytinyağlı yemek olabilir
canim doymazlarsa mutfagin yolunu goster yapsinlar sen hamilesin bi de son ayin ayakta bile cok fazla durmaman lazim agrilar oluyo cunku bosver keyfine bak:)
Pide vs tarzı yemeklerin yanında herkes ona yükleniyor, farklı bir şey yenmiyor. Acaba pide yaptırmak yerine hazır olarak ne yaptırılabilir. Veya biri yardımcı olsa fırında köfte patates gibi bir şey pişer mi?
İçin rahat etmedi diye eklemeye çalışıyorum. Yoksa bana kalırsa bu yemekler yeter. Çorba iyi bir açılıştır sonrası pilav salata içecek tatlı da çayla tamamdır.
Gelenler sizi kınamayacak insanlardır. İstersne bir zeytinyağlı yaparsın ya da.
neyse artik kusura bakmazlar umarim dediginiz gibi.cunku son haftalarim ve amac ayakta kalmamam bide yemek yapsam pidenin anlami olmuyacak.ben sadece pide corba ve salatayla agirlanirmi onu dusundum ama napayim ayakta fazla kalinca kasiliyorum
En basit yemek patates yemeği. Yani hamile iken misafir almana gerek yokmuş aslında ama aldın madem sulu yemek yapmalısın. Ben oruçken kıymalı pideyi ekmek niyetine yiyorum :) :) Sulu yemek yoksa cidden doymuyorum napayım :)
çorba, pide, salata biraz az, iftar sofralarında sadece mide değil gözde biraz doymalı diye düşünüyorum, bence yanına sizi yormayacak birşey daha ekleyin, şuan tam fasulye zamanı ben ramazanda bol bol zeytinyağlı fasulye yaptım hem hafif, hem sağlıklı, hemde pratik. sizde bu menünüze birde zeytinyağlı fasülye eklerseniz gayet yeterli bi iftar menüsü olur