sizce

Her sene alıp 1000 km öteye hediyemi gönderiyordum.Geçen sene bi teşekkür için aramadığı için beni (eşimi aramış ama normalde eşim ve kardeşleri böyle şeyleri önemsemezler) bu sene bişey almayı düşünmüyorum.
Bakalım bensiz oğlu düşünüp hatırlayacak mı?

Çaydanlık alayım diyorum anneme bir de çanta.
Kv adayım var birde onuda arayıp kutlarım oldu bitti

Ben camasir makinesi aldim da noldu kiymet mi bildi...Bilsem merdaneli alirdim cenesi yerine kolu calisirdi

Çiçek yollamayı düşünüyordum iş yerine ama eşim boşver diyor. Annesiyle konuşmuyorlar, napıcam bilmiyom Gerçi kv oğluyla küsünce benle de küstü.

Kayinvalidenizle iliskinize bagli sahsen ben hic bir sey almicam. Dogum günü ve christmas disinda yani mecbur kalmadikca ben hic birsey almiyorum.

Şehir dışında yaşıyoruz o yüzden geçen anneler gününde hem benim anneme hem kayınvalideme çiçek göndermiştik. Güzel de bir not eklemiştik. Mutluluktan arayıp ağlamıştı. Sanırım yine çiçek yada çikolata gönderirim.

Bu Anneler Gününde onunla tanısacagim. Sadece çiçek götürebilirim. Keşke türlü türlü hediyeler alabiseydim. Keşke büyüttüğün evladın mükemmel bir eş oldu diyebilseydim. Keşke elini öpebilseydim. Keşke....

2 sene önce annem ve kayınvalideme altın kolye almıştım üzeri dualı olanlardan . O zamandan beri hediye almıyoruz :)

Belki derdime çare olur diye konuya bakayım dedim ama anladığım kadarıyla büyük çoğunluk bir şey almayacak.

Kendi annemin mikro dalgası yok, anneme onu alırsam, kayınvalideme de bir mutfak eşyası, tabak takımı vs alabilirim. Ama bunlardan vazgeçersem, ikisine de ayakkabı ya da bluz tarzı bir şeyler düşünüyorum. Yalnız görümceme ne alacağım onu bilmiyorum işte. :/

Yani ben; bütçeyi çok aşmadan, kimsenin gönlü kalmayacak şekilde, ufak tefek de olsa bir şeyler alıp herkesi hoş etmekten yanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…