sizce

Bir cop bile almayacagim. Hos zaten gorusmuyoruz ayriyiz esimle haha.

Annemede dun sahane bir saat aldim DKNY'den. Ellerime kollarima saglik keseme bereket ooohh canima degsin. Bulsun kendine hediye alan bir gelini vicdansiz kaynana. Gecen sene eline 100 avro tutusturmustum, ama yine cok gezen gelin ben oldum, yine evine bagli olmayan gelin ben oldum.

ay cokmu sinirliyim neyim kusura bakmayin

ben bugün gidiyorum annemin yanına (K.V) hafta sonu eşimin memleketindeyiz. evde kullanmalık birden fazla hediye aldım. porselen zeytinlik aldım 2 tane. terasta giymesi için terlik aldım. birde iç çamaşırı az oldu ama napalım bu ay sıkışığız. kendi annemi bayramda göreceğim için bayramda giderken bayramlık kıayfet alırım onada

Ben bu porselen çaydanlığı aldım kayınvalideme esseden dün mağazaya özel ayrıca %20 indirim vardı 40 tl ye geldi madamecocodada porselen çaydanlıklar var yine 50 tl ama essedekiler daha kaliteli geldi gözüme alternatif olabilr sizlerede

:) kaynanama hediye alsan eltisinin kızı yokmuş ona da alın der. Sonra büyük eltine de al der bana. Anneme alsam adım gibi eminim surat yapar. Bende bi tek anneme alacağım. .:)

Eltisinin kızının olmamasından size neymiş? Al hediyeni kapa çeneni otur işte. En güzeli böylesine hiç bişey almamak zaten

Geçen sene ikisininde ihtiyaçlarına yönelik şeyler aldık, anneme nevresim takımı ,kayınvalideme termos ,bu sene ikisinede çiçek alıcaz saksıda bakabilicekleri çiçeklerden ikiside çiçek bakmayı çok seviyo yeterli sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…