Hayır kesinti olmuyor maaş aldığım banka olduğu için.Euro hesabınızdan kesinti oluyor mu? Oluyorsa yatırımın bir mantığı kalmıyor bence
Hayır kesinti olmuyor maaş aldığım banka olduğu için.
Benimde maaş aldığım banka ama benim kesinti oluyor??
Neden Euro biriktirmek istiyorsunuz? Euro harcamanız mı var?
Döviz biriktirmek biraz kumar oynamak gibi. O yüzden ben size tavsiye etmem. Ancak dövizle bir şey alacaksanız (araba veya yurtdışı seyahat), o zaman döviz biriktirmeniz mantıklı. Yaşınızı ve tam olarak neden para biriktirmek istediğinizi bilmiyorum ama bana özelden de yazabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım. Amatörce ilgilendiğim bir alan :)Hayır yok,çok da bildiğimden değil de acaba diyorum
Döviz biriktirmek biraz kumar oynamak gibi. O yüzden ben size tavsiye etmem. Ancak dövizle bir şey alacaksanız (araba veya yurtdışı seyahat), o zaman döviz biriktirmeniz mantıklı. Yaşınızı ve tam olarak neden para biriktirmek istediğinizi bilmiyorum ama bana özelden de yazabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım. Amatörce ilgilendiğim bir alan :)
Amacım gelecek için ufak ufak para koymak.Çok alengirli yatırımlardan anlamıyorum zaten.Altın hesabı,dolar,Euro veya bir vadeli hesapta tl fln biriktirebilirim.Param çok kazandırmasa da olur,durduğu yerde değer kaybetmese yeter.