Sizce?

gizzem

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
2.677
1.733
Bayanlar maaşımı aldığım bankada Euro hesabım var,düğünde takılan euroları koymuştum fazla da birşey değil gerçi.Şimdi her ay maaşımdan birikim yapayım diyorum acaba Euro olarak yapmaya devam etsem bana getirisi ve götürüsü ne olur?1000 lira gibi bir parayı biriktirmiştim Euro ya çevirip o hesaba kararacaktım ki dur kk da sorayım yanlış bir iş yapmayayım dedim.: )

Bir yerde Euro şu an zaten çok yüksek,dolara yatırım daha karlı gibi de birşey okudum?

Euro hesabınızdan kesinti oluyor mu? Oluyorsa yatırımın bir mantığı kalmıyor bence

Benimde maaş aldığım banka ama benim kesinti oluyor??

Ben de olmuyor.Bir miktar param zaten var ve herhangi bir kesinti olmadı.Sorduğumda maaş aldığınız için hesaplarımızdan kesinti yapılmaz denildi??

Hayır yok,çok da bildiğimden değil de acaba diyorum
Döviz biriktirmek biraz kumar oynamak gibi. O yüzden ben size tavsiye etmem. Ancak dövizle bir şey alacaksanız (araba veya yurtdışı seyahat), o zaman döviz biriktirmeniz mantıklı. Yaşınızı ve tam olarak neden para biriktirmek istediğinizi bilmiyorum ama bana özelden de yazabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım. Amatörce ilgilendiğim bir alan :)

Döviz biriktirmek biraz kumar oynamak gibi. O yüzden ben size tavsiye etmem. Ancak dövizle bir şey alacaksanız (araba veya yurtdışı seyahat), o zaman döviz biriktirmeniz mantıklı. Yaşınızı ve tam olarak neden para biriktirmek istediğinizi bilmiyorum ama bana özelden de yazabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım. Amatörce ilgilendiğim bir alan :)

Amacım gelecek için ufak ufak para koymak.Çok alengirli yatırımlardan anlamıyorum zaten.Altın hesabı,dolar,Euro veya bir vadeli hesapta tl fln biriktirebilirim.Param çok kazandırmasa da olur,durduğu yerde değer kaybetmese yeter.

Uzun vadeli düşünücekseniz, en güzel yatırım şu anda bireysel emeklilik. Ona baktınız mı?

Amacım gelecek için ufak ufak para koymak.Çok alengirli yatırımlardan anlamıyorum zaten.Altın hesabı,dolar,Euro veya bir vadeli hesapta tl fln biriktirebilirim.Param çok kazandırmasa da olur,durduğu yerde değer kaybetmese yeter.

Uzun vadede bozmayacaksan altin biriktirebilirsin altin birikim hesabi acip. 5 yillik acinca bayagi da yuksek faiz veriliyor.

Dolar da cok mantikli. Kendini garanriye alip bir ay altin bir ay dolar biriktirebilirsin. Euro dengesizlik yapabiliyor evet ama ben dedigim gibi her aeyden biriktirme taraftariyim.

X