sizce..??

ire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
100
0
96
Gaziantep
8. sınıfa gidiyorum
nasıl bi parfüm kullanmalıyım ?? =D
ağır olmayan hoş kokan tatlı cicili bicili bişeyler istiyorum =):roflol:

orjinalini alabiliyosan paris hilton heiress kesinlikle istediğin gibi bence. bir parfümericide dene derim. çakma alıcaksan da 212 sexy ya da ralph ya da jadore falan olabilir. çok tatlı seviyosan collection veya magnetism

lacoste olabılır cesıtlerı yanı candy miss cherie ralph magnetism agır olabılır ama magnetic beat cokk daha hoss escada rock in rio ya da bakk...

Givency fleur d'interdit senin yaşına çok güzel gidecektir. hafif bir çiçek kokusu..inanılmaz hoş, yumuşak ve temiz.. ama şekerli değil cicili biciliden kastın oysa :))

bencede 212 sexy , dkny blossom, nina ricci cok tatlı kokular
hem hafif hemde yasına uygun
yerimseniben

orjinaller pahalıdır canım ama açık alabilirsin orjinale yakın oluyo birçoğu yaşına uygun çiçek kokuları seç mesela avonda da var wish of love ve wish of hapiness yaşına uyar

çok teşkkür drim mesela atıyorum paris hilton heiress nerden bulabilirim=))
bu arada cevaplayan herkese sonsuz teşekkürler =))

Tommy Hilfiger'ın "Tommy Girl" ü tam genç kız kokusu. Hem hafif hem de hoştur kokusu.

Fakat orjinali haliyle biraz pahalı; açık parfümlerin de pek sağlıklı olmadığı yönünde söylentiler var ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.

paranın çok sorun olucağını sanmıyorum birikmişim var =)
bu parfümleri neredn bulabilirim ??
yani hangi magazalar felan ??:kedi::kedi:

şeker kız candy i de mutlaka bakmanı tavsiye ederim tam senin yaşına göre

chanel Chance.Miss Dior Cherie.Bu ikiside yaşına gidebilecek kokular canım.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…