Saç Rengi ve Saç Boyama sizce???

subat_01

Oğluşunu bekleyen sabırsız anne
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
1.374
476
648
arkadaşlar sizce ten rengime bu saç rengi yakışırmı??

ten rengim:

istediğim renk:

tam bu olmasada kural üstüne platin istiyorum arkdaşlar sizce yakışırmı??:enbuyukkk:yorumlarınızı bekliyorum

kaşların siyah sanırım resimde öyle gibi. kaşlarının rengini kırdırırsan olur.

Bence kaslarının rengini kırdırma. resimdekinin dip boyalarıyla kas renkleri uyumlu olmus seninkide olablr. :)

şu ankı saç rengim bu fotodaki değil zaten kumral gibi birşey =) bu fotoyu bulunca bunu koydum kaşlarımı açtırmam ama yinede boyatrm saçımı çok kötü durursa açtırırım kaşlarımıda önemli olan rengin ten rengime uyması =s

canim bana ten rengin biraz koyu gibi geldi. bu renk cok cig durabilir o yuzden. ama karamel tonu inanilmaz yakisir sana. bence biraz daha dusun derim.

bende redhot'a katılıyorum ten rengin koyu geldi bencede karamel,karamel bakır tonları çok yakışır.

son ıkı yoruma katılıyorum ten rengın bıraz koyu gıbı bu cok çiğ düşer bence iyi düşün derim

tenrengim koyu değil..fotodaki kadının suratındaki fondtenleri düşünürsek suratm ondan hafif koyu olablr ewet=) ama wücudum onunki gibi hatta hafif açık aslnda boyatmadan göremicem gbime geliyor ama yinede sormak istedim..birde şöyle birşey war aslnda direk o sarıya boyarsam ewet çiğ durur ama diplerini bndan biraz daha uzun kumral yaptrmayı düşünüyorm ozaman çiğ durmaz heralde =S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…