Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetimin geciktigi 2.günde korunmasız ilişki yaşadım. Çok beklemeden direkt kalkıp yıkandım. Şu an adetimin gecikmiş olarak 4.günü. Sizce böyle bir durumda gebelik oluşma ihtimali var mı?
Adetimin geciktigi 2.günde korunmasız ilişki yaşadım. Çok beklemeden direkt kalkıp yıkandım. Şu an adetimin gecikmiş olarak 4.günü. Sizce böyle bir durumda gebelik oluşma ihtimali var mı?
Bir de normalde şu an adet olmam gerekiyordu. Yani yumurtlama gününden baya uzağım aslında buna rağmen yani bu ihtimal var mı? Varsa düşük bir ihtimal mi?
adet gecikmesi yaşadığınız dönemde hamile kalma olasılığı 1000 de 1 gibi birsey yani oyle kolay hamile kalınmiyor yine de ilişkilerinizde korunun sonrasında en azindan içiniz rahat olur
adet gecikmesi yaşadığınız dönemde hamile kalma olasılığı 1000 de 1 gibi birsey yani oyle kolay hamile kalınmiyor yine de ilişkilerinizde korunun sonrasında en azindan içiniz rahat olur
Normalde korunuyoruz zaten de bu seferlik böyle oldu. Internette de biraz araştırdım ancak soruma cevap alamadım. Dedim bilse bilse kadınlar kulübü bilir Teşekkürler