- 12 Ocak 2019
- 26
- 5
- 1
- Konu Sahibi nazzdogan89
-
Insallah tesekkur ederımHamilesiniz tebrikler. Henuz cok erken ultrasonda gorunecegini sanmiyorum
Olabilirsiniz tabiki. Testler de onu gösteriyor. Adet gününüzde tekrar test yapıp emin oldunuz mu tamam. Hayırlı olsun.öncelikle adet tarıhıme bes gun falan var ama kasık agrısı nedenı ve bel agrımın bacaklarıma vurması ıle erken gebelık testı yaptım sılık bır cızgı cıktı sonra kan tahlılı verdım 15,67 cıktı doktorum cok erken bır hafta daha bekle dedı sızce hamıle olabılırmıyım
Net hamilesiniz doktorunuzun bekle demesinin nedeni kimyasal gebelik dış gebelik mol gebelik boş gebelik vs vs adet geçtikten sonra kontrol eder ona göre karar verir ben de 5 gün öncesinden öğrendim evde kendim de takip edebilmek için idrar testi yapmaya devam ettim ve aile hekimliğinde hcg takibi yaptırmaya başladım adetten sonra da test yaptım kanda baktırdım sonra 6+2 de doktoruma gittim şükürler olsun suanlik sağlıklı görünüyor şimdi 7 haftalık bundan sonra düzenli kontrollerim olacak. Örnek olsun diye testlerimi ekliyorum. Hayırlı olsun sizin de gebeliğiniz Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinöncelikle adet tarıhıme bes gun falan var ama kasık agrısı nedenı ve bel agrımın bacaklarıma vurması ıle erken gebelık testı yaptım sılık bır cızgı cıktı sonra kan tahlılı verdım 15,67 cıktı doktorum cok erken bır hafta daha bekle dedı sızce hamıle olabılırmıyım
Cok tesekkur ederım ınsallahOlabilirsiniz tabiki. Testler de onu gösteriyor. Adet gününüzde tekrar test yapıp emin oldunuz mu tamam. Hayırlı olsun.
Allahım sag salım mutlulukla kucagınıza almayı nasıp etsın benım de boyleydı testlerımNet hamilesiniz doktorunuzun bekle demesinin nedeni kimyasal gebelik dış gebelik mol gebelik boş gebelik vs vs adet geçtikten sonra kontrol eder ona göre karar verir ben de 5 gün öncesinden öğrendim evde kendim de takip edebilmek için idrar testi yapmaya devam ettim ve aile hekimliğinde hcg takibi yaptırmaya başladım adetten sonra da test yaptım kanda baktırdım sonra 6+2 de doktoruma gittim şükürler olsun suanlik sağlıklı görünüyor şimdi 7 haftalık bundan sonra düzenli kontrollerim olacak. Örnek olsun diye testlerimi ekliyorum. Hayırlı olsun sizin de gebeliğiniz Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
Aybizler için de dua edin. Hamileleri duası kabul olur derler.Cok tesekkur ederım ınsallah
Insallah ınsallahhhhhAybizler için de dua edin. Hamileleri duası kabul olur derler.
Valla bu çubukları salonun baş köşesine koydum habire baktım mutlu oldum insan kendine gerçekten hamile miyim şimdi diye soruyor ben hiç vakit kaybetmeden kendimi anakraliçe ilan ettim:)))) hamilesiniz siz de inşallah her şey yolundadır doktora gitmeden önce aile hekimliginizde hcg takibi yapın sonra bı daha hastanede testlerle ugrasmazsiniz . Tekrar hayırlı olsunAllahım sag salım mutlulukla kucagınıza almayı nasıp etsın benım de boyleydı testlerım
Arkadaslar dun kan tahlılı verdım 50,19 olmus adetıme hala 3gun varbenı tedirgin eden bu kadar erken bellı olması umarım saglıklı bır gebelıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?