Sizce ?

nazzdogan89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
26
5
1
öncelikle adet tarıhıme bes gun falan var ama kasık agrısı nedenı ve bel agrımın bacaklarıma vurması ıle erken gebelık testı yaptım sılık bır cızgı cıktı sonra kan tahlılı verdım 15,67 cıktı doktorum cok erken bır hafta daha bekle dedı sızce hamıle olabılırmıyım

Olabilirsiniz tabiki. Testler de onu gösteriyor. Adet gününüzde tekrar test yapıp emin oldunuz mu tamam. Hayırlı olsun.

Net hamilesiniz doktorunuzun bekle demesinin nedeni kimyasal gebelik dış gebelik mol gebelik boş gebelik vs vs adet geçtikten sonra kontrol eder ona göre karar verir ben de 5 gün öncesinden öğrendim evde kendim de takip edebilmek için idrar testi yapmaya devam ettim ve aile hekimliğinde hcg takibi yaptırmaya başladım adetten sonra da test yaptım kanda baktırdım sonra 6+2 de doktoruma gittim şükürler olsun suanlik sağlıklı görünüyor şimdi 7 haftalık bundan sonra düzenli kontrollerim olacak. Örnek olsun diye testlerimi ekliyorum. Hayırlı olsun sizin de gebeliğiniz Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin

Eklentiler

• IMG_20190207_130401.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 38
Allahım sag salım mutlulukla kucagınıza almayı nasıp etsın benım de boyleydı testlerım

Eklentiler

• 524AB0F8-AFBE-4D5F-B134-EBECFE7278A0.jpeg
    129,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 915B33D3-FABC-46D4-89FB-005A9355C09F.jpeg
    147,8 KB · Görüntüleme: 49
Allahım sag salım mutlulukla kucagınıza almayı nasıp etsın benım de boyleydı testlerım
Valla bu çubukları salonun baş köşesine koydum habire baktım mutlu oldum insan kendine gerçekten hamile miyim şimdi diye soruyor ben hiç vakit kaybetmeden kendimi anakraliçe ilan ettim:)))) hamilesiniz siz de inşallah her şey yolundadır doktora gitmeden önce aile hekimliginizde hcg takibi yapın sonra bı daha hastanede testlerle ugrasmazsiniz . Tekrar hayırlı olsun

Arkadaslar dun kan tahlılı verdım 50,19 olmus adetıme hala 3gun var benı tedirgin eden bu kadar erken bellı olması umarım saglıklı bır gebelıktır

Arkadaslar dun kan tahlılı verdım 50,19 olmus adetıme hala 3gun var benı tedirgin eden bu kadar erken bellı olması umarım saglıklı bır gebelıktır

Hayırlı olsun bacım ilk gebelikmi?
Eğer değer 2 günde 2 kat artış gösteriyorsa sağlıklı demektir erken değil sonuçta yumurtlama zamanıyla alakalı bişey bu belki erken yumurtladın. Kaliteli bi folik asit kullanmanı öneririm aslında tam kan tahlili yaptırıp değerlerine baktırsan daha iyi olur eğer eksiklik çıkarsa ona göre kullanırsın eksiklik yoksa fazlası da zarar çünkü. Mesela ben hamileyken sadece 20 gün folik asit kullanmıştım kan tahlilinde referans değerinin üstünde çıkınca doktor daha kullanma bırak demişti

Ben daha doktora gıtmedım carsamba gıtmeyı dusunuyorum cunku daha adetım gecmedı bıle.Insallah hersey yolunda gıder ınsallah.Cok tesekkur ederım.Evet ılk hamılelık oyuzden de bıraz endıselıyım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…