- 20 Mart 2015
- 101
- 61
- 98
- Konu Sahibi keyfimmeyfim
-
Klasik düz sarı altin bir alyans aldimAlyans nasıl düşünüyorsunuz?
Gayet uyumlular yan yana takmasanız da. Belki başka altın aksesuar da kullanırsınız bileklik vs. Yumuşak bir renk bence yüzükteki altın tonu. Bilezik kadar yüksek ayar olmadığı için gayet kibar bence.Klasik düz sarı altin bir alyans aldim
Cok naziksiniz cok tesekkur ediyorumGayet uyumlular yan yana takmasanız da. Belki başka altın aksesuar da kullanırsınız bileklik vs. Yumuşak bir renk bence yüzükteki altın tonu. Bilezik kadar yüksek ayar olmadığı için gayet kibar bence.
Cok naziksiniz cok tesekkur ediyorum
Cok sagolunnnnBen tek taş tercih etmemiştim baget pırlanta tercih ettim. Ama altın rengi değil benimkisi. Alyansım çift renk her şeyle uysun diye öyle tercih ettim. Ama ikisinide farklı ellere takıyorum cünkü baget yüzükle alyans birlikte aynı parmakta olmuyor.
Fakat sizin tercihleriniz aynı parmakta bile uyumlu olur diye düsünüyorum
Icimi rahatlattinizBenimki beyaz altın ama pişmanım altin rengini tenime yakıştıramadım diye almıştım ama simdide çok patliyor gümüş gibime geliyor bence çok hoş
Insallah guzel dilekleriniz icin cook tesekkur ederimBence tektaşınız çok güzel, elinizede yakışmış. O ilk heyecanlar , ilk deneyimler çok özel . Tadını cikarin, sıkıldığınizda degistirirsiniz. Ya da ilk evlilik yıldönümünde başka bir şey alırsınız (= tebrik ederim şimdiden, mutlu bir beraberliginiz olsun.
Bir kismi sari altin bir kismi beyaz altin oldugu icin gozume koty geliyo alisilmisin disi oldugu icinHatta ikisi biyerde bile hoş olur, renkleri uyumluysa. Benimkide aynı model ama beyaz olduğu için sadece gümüş bileklikle kullana biliyorum. Çok hoş çok zarif duruyor elde.
Siz neden kaplatmak istediniz anlayamadım onu
Evvet surekli takmayi dusunuyorumSürekli takacak misiniz? Ben alyanstan sonra tektasi bir iki kere taktım sadece. O kadar kafaya takmalik bir durum yok bence.
yüzük pırlanta taşlı değilse sarı altın montüre de gayet güzel olur bence kaplatmayın ama pırlantada sarı altın çok basit duruyorCok naziksiniz cok tesekkur ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?