- 11 Nisan 2019
- 443
- 122
- 103
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu laboquick testi galiba test yapmadan önce bir şeyler içmeniz sonucu etkileyebiliyor. Ben ilk ay her gün yapıp sonucu hiç bulamayıp adet olmuştum. İki saat bir şey içmemeye özen gösterinT nin C kadar belirgin olması lazım yazıyor bazı yerlerde yeterince belirgin mi bilmiyorum bugün tamamen silik çıktı sizce yumurtlama olmusmuEki Görüntüle 2546710
Olmamış gibi sanki t çizgisinin biraz daha belirgin olması gerekiyor diye biliyorum . Bi de arkadaşta söylemiş 1 buçuk 2 saat öncesinde sıvı alımını bırakmak gerekiyor . Ben çubuk ovulasyon testi kullanıyorum tavsiye ederimT nin C kadar belirgin olması lazım yazıyor bazı yerlerde yeterince belirgin mi bilmiyorum bugün tamamen silik çıktı sizce yumurtlama olmusmuEki Görüntüle 2546710
Öyle yapıyorum genelde sıvı tuketmiyorum çokOlmamış gibi sanki t çizgisinin biraz daha belirgin olması gerekiyor diye biliyorum . Bi de arkadaşta söylemiş 1 buçuk 2 saat öncesinde sıvı alımını bırakmak gerekiyor . Ben çubuk ovulasyon testi kullanıyorum tavsiye ederim
Doktora çok gittim canım bir yıldır evliyim bı kimyasal gebelik geçirdim bi sorun yok dendi hep takvimden takip et dedi en son doktor onuda yaptım yok ennson buna başvurdum bu işler bu kadar zormuymus yaBence kuzum doktora git yumurtlama için ilaç kullan çünkü bunların birine pik demek biraz zor![]()
İki aydır yapiyrm test önemli olan yumurta catlamadan hergunü değerlendirmek lazım bence bu ay bbunu deniyrm bakalimBendd laboquick yaptm ama blmiorm tuttumu diye 16 ekimden suphelendk belkide pik oldu tam net degldi ama 27 si belli olacak
Yani doktorunu değiş bence yumurtlama olmuyor daha doğrusu çatlamıyor gibi geldi bana. Malesef ben evlenmeden önce millet kazayla bile hamile kalıyor diye kolay birşey sanıyordum ama bir takıldın mı hamile kalamıyorum diye öyle gidiyor bir süreDoktora çok gittim canım bir yıldır evliyim bı kimyasal gebelik geçirdim bi sorun yok dendi hep takvimden takip et dedi en son doktor onuda yaptım yok ennson buna başvurdum bu işler bu kadar zormuymus ya![]()
Aynen insan takmamaya çalışsa bile su elalem insanı çok yoruyor çoğu stres den olmuyordurYani doktorunu değiş bence yumurtlama olmuyor daha doğrusu çatlamıyor gibi geldi bana. Malesef ben evlenmeden önce millet kazayla bile hamile kalıyor diye kolay birşey sanıyordum ama bir takıldın mı hamile kalamıyorum diye öyle gidiyor bir süre![]()
O kadar koyu olmadı hiç bende dha dogrusu çatlama oldu heralde diye devam etmedim gecen ayCanim t cizgisi c ile ayniveya daha koyu olmali. Benimde dün pik olmustu. Bende laboquik kullandim. Reglinin 25.gününde pik oldu. Bunun sirri pes etmeden test yapmak ve su tüketimine dikkat etmek
.Eki Görüntüle 2546773
O kadar koyu olmadı hiç bende dha dogrusu çatlama oldu heralde diye devam etmedim gecen ay
Dha kolay yolu olsa keşke millet korunuyor bırakır bırakmaz gebe kalıyorCanim sana tavsiyem regli biter bitmez test yapmaya basla ve hic birakmadan pik olana kadar takip et. bu is sabır işi
Reglin düzenli olsada yumurtlama kisiden kisiye degisiyor. Ben 1 yil boyunca 12.günlerde teste baslayio 17 18.gunlerde biraktim. Sonra burda bur arkadasin 23.gunde pik yakalayip hamile kaldigini okuyunca dank etti kafam.
Mesela
Ekim de 25.gün pik
Eylulde 26.gün pik
Agustos 19.gün pik
Diger aylardada bazen 17 bazen 15.günler pik oldugu oldu.
eğer düzenli şekilde 21 ila 35 gün arası bir döngüde regl oluyorsanız %85 ihtimalle yumurtluyorsunuzdur. Ben de ovulasyon testine bakıp yumurtlamıyorum zannederek doktora gittiğimde doktorum söyledi bunu bana.