• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce yükselir mi???,

56_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
5
0
86
Siirt
Bugün kan sayimi yaptirdim arkadaslar ama 3.83 çikti. Yukselme durumu var mi bilen yada basina boyle birsey gelen var mi? Lutfen yardimci olun.....

Bugün kan sayimi yaptirdim arkadaslar ama 3.83 çikti. Yukselme durumu var mi bilen yada basina boyle birsey gelen var mi? Lutfen yardimci olun.....

Canim benimkide okadar cikti 3 de 4 de hep cok az .. ' bi serum verdiler bisi verdiler kan demir galiba 1 hafta sadece yukseldi geri dusmus ama bugun gittim kontrole yine vercekler serum . Hemen geri dusuyo :( niye oyle oluyo bende bilmiyorm cok buyuk sorunmu onuda tam soylemiyolar sadece iyi olmadigni soyluyorlar . Hep kalbimde carpinti oluyo yuzum bembeyaz hemende yoruluyorum cok cabukk.. Insallah seninkide yukselir benimkidee ! Dogum aninda da kan kaybedicez ondan kotu bisi hemen bisiler yapmak lazim .

Doktorunuz demir ilaci vitamin falan vermedi mi.. Cok dusuk degil mi en az 12 falan olmasi lazim diye biliyorum. Kendi kndine yukselmez ki.. Ben bi demir ilacı bi de elevit kullaniyorum uzun zamandir. Doktor ihmal etme diyo. Aile hekimi bile yaziyo bittigi zaman. Mutlaka sorun onu kadin dogum doktorunuza.

Doktorunuz demir ilaci vitamin falan vermedi mi.. Cok dusuk degil mi en az 12 falan olmasi lazim diye biliyorum. Kendi kndine yukselmez ki.. Ben bi demir ilacı bi de elevit kullaniyorum uzun zamandir. Doktor ihmal etme diyo. Aile hekimi bile yaziyo bittigi zaman. Mutlaka sorun onu kadin dogum doktorunuza.

Canim vermez olurmu zaten ilk once ilac verirler kullandim hic bi faydasi olmadi , daha agirini yazdi verdi Onu kullandim yine hic bi gelisme olmadi .
Ondan sonra simdi ikinci defa serumla kan (demir) vercekler .. ancak oyle biraz yukseliyor. ' :(

Back