sizce yükselebilir mi yoksa devlet mi?

gamzenk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
2.347
56
sevgilim çevre mühendisi ve özel bir şirkette çevre danışmanı olarak işe girdi. büyük bir şirket.

1500 tl maaşı olcakmış. iş güvenliği belgesini de iş yeri aldırcakmış. adam o bölgeyi ilerde sana bırakıcam demiş. tecrübesi hiç yoktu sevgilimin.

burada yürür giderim. işte bir seneye maaşım artar 3 bin olur. aynı zamanda osgb şirketi isg m de direk işlemeye başlıcak diyo.

sizce nasıl bir iş? devleti zorlamam diyo bu saatten sonra. ben yine de devlet mi olsa diyorum :/

Olsayla olmuyor her şey ortada kadrolar az.bırakın orada çalışsın baktı olmuyor zaten bir şeyler dusunur

devletten bir şey beklemeyin 90puanla bu alımlarla atanamayacak tanıdıklarım var.. kpss hukuken bitmiş fiilen de 2016 da bence..

ayrıca devlet isteyen siz değil o olmalı, siz istiyorsunuz diye kpss mi çalışsın o da var

Devlet girebiliyorsa hiç zorlamasın zanetti ğibi olmuyor o işler

o zaten en başından beri devlet istiyodu sadece iyi bi şirkette iş bulunca fikri değişti

Valla ben bu sektörün içindeyim, en azından C sınıfı belgesi olmayan biri için iyi şartlar. Bilinen birkaç firma var zaten şartları iyidir. C veya B sınıfı belgeyi aldırdıktan sonra o sektörde tecrübesinin de olması iyi olur. Sonra danışmanlık, denetçilik her şeyi yapar. Başlangıç için hiç fena değil. Maaş dediği gibi 1 seneye artar. Başlangıçta çalıştırdığımızın 2-3 katına çalışıyor tecrübeliler.
Sertifika kadar tecrübe de önemli bu sektörde, devlet bu konuda çok yetersiz.

Devlet Demek garanti demek diye düşünüyorsunuz da onun alanında nasıl bir iş

gelişime açık mı maaşı ne kadar

Benim alanımda alacağın maksimum 3000 TL bu hiçbir aşamada iki katına çıkamayacak mesela; ama özel sektörde 4 yıl önce 4500 TL alıyordum mesela...

İşin niteliğine vs göre değişirrrr ki karşıdaki istemiyor zaten

Siz doktordunuz değil mi anneniz karşı tarafın işini beğenmiyordu. Karıştırdıysam da kusura bakmayın

evet o benim doğru hatırlıyorsunuz. sevgilimde hep devlet istiyordu hatta torpille devlete girmeye uğraştı ama olmadı.

özelde kendini geliştircek bu doğru çünkü işi hiç bilmiyor.

sizin alanınız nedir ?

açıkçası ben çok anlamıyorum bu işlerden. yükselme şansı var diyorsunuz. hem çevre danışmanlığı hem de isg çalıştırarak 2 sigorta yaparım dedi böyle bişey mümkünmü. bi de sizin bölümünüz nedir merak ettim :)

Adam hakli
Caliskansan ozel sektorde yukselirsin zaten
Devlette insan ne uzar ne kisalir ayni maasla emekli olur
Devleti zorlamam demekte hakli

doğru sizin mesleğinizde özelde daha iyi.

Bulunduğunuz yere göre değişir

Yazdığım maaş 2011 maaşı zira en son o tarihte bir büroda çalıştım

Ondan sonra serbest çalışıyorum ve stananikir miyim diye kpss ye girip 80 alıp atanamayacağım gerçeğini görüyorum

Zira 50-60 yaşımda da her gün durmayan bîr tempoda çalışmak zor geliyor belirsizlik yorucu zira

Karşımızdaki insanın planları varsa sadece destek olun zira aksi durumda her olumsuzluğun faturası size kesilir

avukatlıktada mı kpss puanları o kadar yüksek şaşırdım. sigortan olduktan sonra sonuçta emekli olabiliyosun özeldende dimi

avukatlıktada mı kpss puanları o kadar yüksek şaşırdım. sigortan olduktan sonra sonuçta emekli olabiliyosun özeldende dimi

Emekli oluyorsun da emeklilik yaşı 65

O yala kadar yaşarsan eğer kim seni çalıştıracak özelde

Günde 11-12 saat kucakta 10-15 dosya aşağı yukarı koştur aynı anda iki telefon ile konuş sonra da dilekçe vs yaz sözleşme düzenle tercüme yap ha bir de ülkenin öbür ucuna günübirlik git gel

Bunları 20 li 30 lu yaşlarda yapıyordun sorun değil ama 60 olunca yapamazsın özel sektör de verim alamadım deyip çıkarabilir garantin yok ki

Kpss puanlarına gelince 80 aldım 2200 civarındayım alanımda geçen sefer 65 kişi bu atamada 70 kişi alıyorlar atananlar 90 puanlarda iller de zorunlu hizmet gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…