Sizce yetişir mi?

merkurvenus

12.09.2017 T♡P
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
454
565
Merhaba arkadaşlar
Yok bu sefer konu malum kişi değil:halay:

Ales'e hazırlanıyorum son sınıfım, bu arada da part time çalışıyorum. Bir Kpss kursunun ilanında arkadaşlarımla gördük. (butik kurslardan değil basbayağı Türkiye'de isim ve ün yapmış bir kurs). 2 hafta sonra eğitim bilimleri- GK GY dersleri başlıyormuş.Sonra da alan dersleri.

Kızlar dedi ki merkur neden olmasın, neden yazılmayalım? Sınav 22 temmuzda yetişir, hem de önümüzde 2 seçim var, güzel atamalar olur. Ales'e takılıp kalmayalım.(Benim puanım 2017de güzeldi zaten, daha iyisi için çalışıyordum)

Bilemedim hanımlar kayıt olsam mı? Okul hocalarım yetiştirirsin diyor, ailem de yazıl dedi.

Sizce ne yapmalıyım? Yetiştirebilir miyim? Dershaneye yazılayım mı? Part time işi bırakırım sorun değil.

Tamamen çalışmana ve istediğin puana bağlı. Yetişir mi tabiki yetisir bu sene sınav temmuzda.zaten alese de çalışmış gibi olursun bu süreçte

5 ay var daha 5 ayda ülke fethedilir yahu niye yetişmesin bu kpss dediğin sınava zaten maks 5 ay çalışılır daha uzun süre çalışamazsın aynı konuları döner dolaşır tekrar eder sıkılırsın , 5 ay günde en az 8 saat olmak şartıyla planlı çalışırsan 90 nın altına inmezsin. Özellikle matematik varsa daha kolay.

Öğretmenlik mi? Onlarda eğitim bilimleri falan da olunca belki yetiştirmek biraz daha zor olabilir ama GK GY yetişir sanıyorum. Tabi düzenli, güzel bir program yaparak ikisi için de yetiştirebilirsiniz neden olmasın?

X