Anket Sizce yapılan en büyük salaklık nedir?

Yapılan en büyük salaklık hangisi??

• Sevdiği kişinin adının baş harfini koluna meyve bıçağı ile çizen kızın yaptığı.

OY: 47 88,7%
  • Sevdiği kız için çöp kutusunun içine giren erkeği yaptığı.

OY: 6 11,3%

• Ankete Katılan
    53

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Yıllar öncesinde yaptığınız,şimdi keşke yapmasaydım,ne salakmışım dediğiniz olayları burada paylaşabilirsiniz...:icecream:

keske sehirici otobuste biyerlere tutunsaymisim da o kadının kucagina oturmasaymisim dusmekten kurtulayim derken... :P

Dost olarak gördüğüm insanlara çok fazla fedakarlık yapmak. Her anlarında onların yanında olmaya çalışmak. Kendimi bazen 2. plana atmak. onlara fazla değer vermek.
böyle yapmasaydım üzülen ve yalnız kalan ben olmazdımÇok üzgünüm çoook

Dost olarak gördüğüm insanlara çok fazla fedakarlık yapmak. Her anlarında onların yanında olmaya çalışmak. Kendimi bazen 2. plana atmak. onlara fazla değer vermek.
böyle yapmasaydım üzülen ve yalnız kalan ben olmazdımÇok üzgünüm çoook

katılıyorum sana bende çok büyük salaklık yaptım onun için bisürü fedakarlık yaptım o benim için yapmadı 2 günde kendine yeni ark buldu beni hiç takmıyor şimdi de üfff çok salakmışım en yakın zamanda konuşucam onlaa ama yinede onun beni sevdiğini veya sevebilme ihtimalinin olduğunu hissediyorum buda güzel :asigim:

Sevdiği kişinin adının baş harfini koluna meyve bıçağı ile çizen kızın yaptığı.

önce kızın yaptığı tam zalaklık olduunu sölimm :delphin:
benim geçmişimde yaptığım hangi zalaklığı sayım kapat gitsin :delphin:

Sevdiği kişinin adının baş harfini koluna meyve bıçağı ile çizen kızın yaptığı. :kızgın:

Bu hareketlerin altında çok ciddi ailevi sorunların, eğitim çarpıklığını olduğunu düşünüyorum ...özellikle

bedenine zarar vermeyi ya da sevdiğine zarar vermeyi....Allh kimseye göstermesin ama ciddie alınmalı...

Allah insanın aklını bedenden ayırmasın..

Back