Sizce yanılma payı var mıdır kızlar cinsiyette ?

aselnurf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
5
1
1
24
Kızlar bebegim 12 haftalık . Gitmeden önce çikolata yedin. Ultrasonda bebegim çok hareketli idi. Bacaklarını açtı doktor erkek olduğunu söyledi. Cinsel organını da gösterdi .kesin dedi ama çok küçük degil mi sizce kesin demesine göre alışveriş yapın dedi ilk çocuğum heyecanlıyım siz neler düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 1000025032.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000025031.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 14
Kardeşime 10. Haftada bana ise 11. Haftamda erkek dediler. Değişmedi. Erkek gösterdiyse değişmiyor pek.

12.hafta cinsiyet soylemesi icin cidden erken, genelde 16.hafta beklenir, yanilma payi olmasin diye.

Ancak ben 2 kiz annesi olarak, ilk ultrason görüntüsundeki cocugun erkek olduğunu dusunmuyorum. Lutfen sonuc netlestiginde burada beni etiketleyin merak ettim.

Saglikla buyutun, kolaylikla dogurun insallah

Bana 11. Hafta çok net kız dediler öyle de kaldı. Kesin olarak gördüyse doğrudur bence ama biraz daha bekleyin isterseniz

İlk bebeğim için Dr 14. Haftaya bile erken demişti. 16. Haftada da çok zor açtı bacak arasını zor görmüştük. Bu gebeliğimde 12. Haftada hem testisi hem pipiyi bir arada kendim gördüm Dr söylemeden sordum erkek mi diye evet dedi. Yani net gördüğünü söylüyorsa doğrudur. İçiniz rahat etmezse biraz daha bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…