Kızlar bebegim 12 haftalık . Gitmeden önce çikolata yedin. Ultrasonda bebegim çok hareketli idi. Bacaklarını açtı doktor erkek olduğunu söyledi. Cinsel organını da gösterdi .kesin dedi ama çok küçük degil mi sizce kesin demesine göre alışveriş yapın dedi ilk çocuğum heyecanlıyım siz neler düşünüyorsunuz
Kızlar bebegim 12 haftalık . Gitmeden önce çikolata yedin. Ultrasonda bebegim çok hareketli idi. Bacaklarını açtı doktor erkek olduğunu söyledi. Cinsel organını da gösterdi .kesin dedi ama çok küçük degil mi sizce kesin demesine göre alışveriş yapın dedi ilk çocuğum heyecanlıyım siz neler düşünüyorsunuz
12.hafta cinsiyet soylemesi icin cidden erken, genelde 16.hafta beklenir, yanilma payi olmasin diye.
Ancak ben 2 kiz annesi olarak, ilk ultrason görüntüsundeki cocugun erkek olduğunu dusunmuyorum. Lutfen sonuc netlestiginde burada beni etiketleyin merak ettim.
İlk bebeğim için Dr 14. Haftaya bile erken demişti. 16. Haftada da çok zor açtı bacak arasını zor görmüştük. Bu gebeliğimde 12. Haftada hem testisi hem pipiyi bir arada kendim gördüm Dr söylemeden sordum erkek mi diye evet dedi. Yani net gördüğünü söylüyorsa doğrudur. İçiniz rahat etmezse biraz daha bekleyin.