Sizce var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi agm21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

agm21

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2025
12
1
1
25
Bir sürü test yaptım bazıları daha koyu bazıları böyle çıkıyo kameram biraz da kötü siz görebiliyor musunuz kızlar bir bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG20250122150821.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 48
Bir sürü test yaptım bazıları daha koyu bazıları böyle çıkıyo kameram biraz da kötü siz görebiliyor musunuz kızlar bir bakar mısınız?
Bu test çok yanıltıyor ya birde awox dene onda silik çizgin çıkarsa nettir en kesin sonuç awox

Bu artı med ama neredeyse bütün markaları denedim hem normal kaset test hemde erken olanlarından hepsinde böyle çıkıyo bazıları daha koyu
Sizi üzmek istemem ama artımed markada hep bu şekilde yalancı pozitif gördüm ben marka çok güvenilir değil bulabilirseniz prodoctor erken gebelik testi yapın

Sizi üzmek istemem ama artımed markada hep bu şekilde yalancı pozitif gördüm ben marka çok güvenilir değil bulabilirseniz prodoctor erken gebelik testi yapın
Onu yaptım onda da baya silik

Bunda silik görüyor musunuz peki
Evet çok hafif çıkmış ama test yanıltıcı bir test bende bu testle çok yaptım sürekli böyle silikler çıktı Birdaha da bu testi almadım. Bak awox eğer yoksa kuruma çizgisi dahi vermiyor o yüzden en güvenilir test denemeni tavsiye ederim

Teşekkür ederim olmadı kan vereceğim bir çok test yaptım artık strese girdim zaten idrarda çıkan eğer varsa kanda kesin çıkar dimi

Teşekkür ederim olmadı kan vereceğim bir çok test yaptım artık strese girdim zaten idrarda çıkan eğer varsa kanda kesin çıkar dimi
Kanı hemen verme 2 gün daha bekle eğer varsa kanda da düşük çıkar değerin yeni olduğu için bu defa daha çok stres yaparsın acaba kimyasal mı vs mi diye ben öyle oldum çünkü iki gün bekleyemeden verdim 36 çıktı düşük geldi durduk yere stres yaptım 2 gün bekle en azından öyle ver kanı daha sağlıklı olur

Ama illa öğrenmek istiyorum dersen ver çıkar düşükte olsa

Çok stres yaptım çünkü 7 günde 8-9 test yaptım resmen çoğu silik çıkıyo bazıları da net
Neden bu kadar çok yaptın zaten beta 2 günde bir artar hergün yapsan yada ertesi gğn yapsan sonuç yine aynı olacak zaten2 günde 1 yapman lazım

Neden bu kadar çok yaptın zaten beta 2 günde bir artar hergün yapsan yada ertesi gğn yapsan sonuç yine aynı olacak zaten2 günde 1 yapman lazım
Testlerin bu kadar silik olmasından emin olamadım acaba yanlış mıdır diye farklı farklı marka alıp yaptım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…