Hangi marka testiniz acabaBir sürü test yaptım bazıları daha koyu bazıları böyle çıkıyo kameram biraz da kötü siz görebiliyor musunuz kızlar bir bakar mısınız?
Bu artı med ama neredeyse bütün markaları denedim hem normal kaset test hemde erken olanlarından hepsinde böyle çıkıyo bazıları daha koyuHangi marka testiniz acaba
Bu test çok yanıltıyor ya birde awox dene onda silik çizgin çıkarsa nettir en kesin sonuç awoxBir sürü test yaptım bazıları daha koyu bazıları böyle çıkıyo kameram biraz da kötü siz görebiliyor musunuz kızlar bir bakar mısınız?
Sizi üzmek istemem ama artımed markada hep bu şekilde yalancı pozitif gördüm ben marka çok güvenilir değil bulabilirseniz prodoctor erken gebelik testi yapınBu artı med ama neredeyse bütün markaları denedim hem normal kaset test hemde erken olanlarından hepsinde böyle çıkıyo bazıları daha koyu
Bunda silik görüyor musunuz pekiBu test çok yanıltıyor ya birde awox dene onda silik çizgin çıkarsa nettir en kesin sonuç awox
Onu yaptım onda da baya silikSizi üzmek istemem ama artımed markada hep bu şekilde yalancı pozitif gördüm ben marka çok güvenilir değil bulabilirseniz prodoctor erken gebelik testi yapın
O markada silik varsa bi kan verin peodoctorda yalancı pozitif hiç rastlamadım benOnu yaptım onda da baya silik
Evet çok hafif çıkmış ama test yanıltıcı bir test bende bu testle çok yaptım sürekli böyle silikler çıktı Birdaha da bu testi almadım. Bak awox eğer yoksa kuruma çizgisi dahi vermiyor o yüzden en güvenilir test denemeni tavsiye ederimBunda silik görüyor musunuz peki
Teşekkür ederim olmadı kan vereceğim bir çok test yaptım artık strese girdim zaten idrarda çıkan eğer varsa kanda kesin çıkar dimiEvet çok hafif çıkmış ama test yanıltıcı bir test bende bu testle çok yaptım sürekli böyle silikler çıktı Birdaha da bu testi almadım. Bak awox eğer yoksa kuruma çizgisi dahi vermiyor o yüzden en güvenilir test denemeni tavsiye ederim
Kanı hemen verme 2 gün daha bekle eğer varsa kanda da düşük çıkar değerin yeni olduğu için bu defa daha çok stres yaparsın acaba kimyasal mı vs mi diye ben öyle oldum çünkü iki gün bekleyemeden verdim 36 çıktı düşük geldi durduk yere stres yaptımTeşekkür ederim olmadı kan vereceğim bir çok test yaptım artık strese girdim zaten idrarda çıkan eğer varsa kanda kesin çıkar dimi
Ama illa öğrenmek istiyorum dersen ver çıkar düşükte olsaTeşekkür ederim olmadı kan vereceğim bir çok test yaptım artık strese girdim zaten idrarda çıkan eğer varsa kanda kesin çıkar dimi
Çok stres yaptım çünkü 7 günde 8-9 test yaptım resmen çoğu silik çıkıyo bazıları da netAma illa öğrenmek istiyorum dersen ver çıkar düşükte olsa
Neden bu kadar çok yaptın zaten beta 2 günde bir artar hergün yapsan yada ertesi gğn yapsan sonuç yine aynı olacak zaten2 günde 1 yapman lazımÇok stres yaptım çünkü 7 günde 8-9 test yaptım resmen çoğu silik çıkıyo bazıları da net
Testlerin bu kadar silik olmasından emin olamadım acaba yanlış mıdır diye farklı farklı marka alıp yaptım o yüzdenNeden bu kadar çok yaptın zaten beta 2 günde bir artar hergün yapsan yada ertesi gğn yapsan sonuç yine aynı olacak zaten2 günde 1 yapman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?