- Konu Sahibi calimeros_82
-
acaba ön sevişme esnasında gerekli ıslaklık oluşmuyormu öyleyse kremler var kayganlaştırıcı onlardan denemeni öneririm
ıslaklık yeterince var. onda bir sıkıntım yok çok şükür.
sorun ya p...s büyük ya benim o bölge dar. bir doktor zaten darlık var demişti. ilişkiye giremediğimiz dönemlerde ameliyat bile önerdi. biz ameliyat istemedik kendimiz başardık ama işte bu p...s başı çok acıtıyor canımı.
aynı sorun bendede var insan soğuyor resmen ben gece elimle acıyan bölgelere dokunuyorum belki psikolojiktir alışırım diye..
aynı sorun bendede var insan soğuyor resmen ben gece elimle acıyan bölgelere dokunuyorum belki psikolojiktir alışırım diye..
bende de acı çoookkk....zevk yooookkkk...ama umudum var...
umudunu kaybetme acı azaldıkça zevk artacaktır
hanımlar zevk almak için önce kendinizi tanımanız gerekiyor.vajinanın 2 cm ilerisinde yukarıya doğru g noktası diye bir yer var. çok hassa bir bölge.önemli olan orayı bulmak.ilk başlarda tuvaletiniz gelmiş gibi olacak ama devam edeceksiniz. boşalma o zaman oluşacak.benim ilk başıma geldiğinde tuvaletimi yaptığımı sanmıştım ama değilmiş.bizimde onlar gibi boşalabildiğimizi bilmek güzel :)i
herhangi bir kayganlaştırıcı kullanıyormuusnuz
Merhabalar, bende yeni üye oldum. 1,5 yıllık evliyim ve ilişkiye giremiyorum. Doktora gittik jel ve krem verdi ama onlarla da başaramadık. Yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?