• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce vajinismus muyum ?

calimeros_82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
216
1
116
42
İstanbul
arkadaşlar. bir çok yazıyı okudum. ya konduramadığımdan ya da gerçekten tam anlayamadığımdan vajinismus olup olmadığımı anlayamıyorum.
evlendiğimizin ilk 3 ayı ilişkiye giremedik. korkuyordum perinede çatlama oluyordu canım yanıyordu.
sonra bi şekilde sabrettim ve ilişki gerçekleşti. ama inanılmaz canım acıdı. daha sonraki ilişkilerimizde de eşim sonuna kadar girebiliyordu. hala öyle. ama sorun ; ön sevişme sonrası eşimin ilk giriş aşaması. inanılmaz canım yanıyor. çığlık çığlığa oluyorum ama ilerleyen aşamalarda herşey normale dönüyor.
önsevişmeden sonra "allah diyorum. başlıyor işkence."
yani o esnada aşırı telkin veriyorum kendine kasma rahatla diye olabildiğince açıyorum bacaklarımı ama o p...s başı çok mu kalın nedir her türlü acıyor.

acaba ön sevişme esnasında gerekli ıslaklık oluşmuyormu öyleyse kremler var kayganlaştırıcı onlardan denemeni öneririm

acaba ön sevişme esnasında gerekli ıslaklık oluşmuyormu öyleyse kremler var kayganlaştırıcı onlardan denemeni öneririm

ıslaklık yeterince var. onda bir sıkıntım yok çok şükür.
sorun ya p...s büyük ya benim o bölge dar. bir doktor zaten darlık var demişti. ilişkiye giremediğimiz dönemlerde ameliyat bile önerdi. biz ameliyat istemedik kendimiz başardık ama işte bu p...s başı çok acıtıyor canımı.

ıslaklık yeterince var. onda bir sıkıntım yok çok şükür.
sorun ya p...s büyük ya benim o bölge dar. bir doktor zaten darlık var demişti. ilişkiye giremediğimiz dönemlerde ameliyat bile önerdi. biz ameliyat istemedik kendimiz başardık ama işte bu p...s başı çok acıtıyor canımı.

anormal büyük değilse sorun ondan değildir herhalde sonuçta vajina girişi genişleyebilen kaslardan oluşuyor inşallah zamanla alışacaksın işin başında belki kayganlaştırıcıyla bu sorunu aşabilirsiniz zaten senin sorunun ilk giriste sonrasında sorun yok

benim için de öyleydi,sanırım zamanla vücut yeni duruma alışıyor

jel kullanarak bu süreyi sancısız geçirebilirsin

Yani kendine zaman ver

aynı sorun bendede var insan soğuyor resmen ben gece elimle acıyan bölgelere dokunuyorum belki psikolojiktir alışırım diye..

aynı sorun bendede var insan soğuyor resmen ben gece elimle acıyan bölgelere dokunuyorum belki psikolojiktir alışırım diye..

benim de ertesi gün falan acı oluyor giriş bölgesinde. ama 2. gün geçiyor. güzel olan şey ;her geçen gün daha da düzeliyor gibi geliyor. en azından eskisi gibi çığlık çığlığa değilim.:)
kanama falan da kalmadı. tek sorun Allahım ben ne zaman zevk alacağım ???

Vajinismus degilsin..

kendını bence giriş anına odaklama ..

kı aynı sekılde bende de ,girene kadar sankı ılk kez ılıskıye gırıyormuşum gibi oluyor..

veee zevk mi , 2,5 senedir yok yok yok :97:

Canım vajinismus psikolojik nedenlerle cinsel ilişkinin gerçekleşememe durumudur...
Sen bunu atlatmışsın yani ilişkiye girebiliyorsun...
Bu acı nedeni ile dr'a göründün mü hiç? Fiziksel bir nedeni olabilir...

ben çok yakın zamanda muayene olmuştum enfeksiyon filan yok....ama aynen sendeki gibi bende de var hala...1 aydır yapabiliorum 6 aylık evliyim...normalsin bence.....psikolojik oturdu içimize ilk an acıyo sonra alışıo....geçecek inşallah.hepimize kısmet olur inşallah zevk=(

umudunu kaybetme acı azaldıkça zevk artacaktır :64:

gerçekten acı azaldıkça artık zevk alma düşüncesi aklına geliyor zor da olsa. her geçen gün daha iyi olacağını düşünüyorum bu yüzden benim de umudum var.
doktora gideceğim en kısa zamanda çünkü doğum kontrol hapı adet kanamamı çok azalttı korkutuyor beni. hem onu soracağım hem de genel bir muayene olacağım.
sağolun arkadaşlar bilgileriniz için.

hanımlar zevk almak için önce kendinizi tanımanız gerekiyor.vajinanın 2 cm ilerisinde yukarıya doğru g noktası diye bir yer var. çok hassa bir bölge.önemli olan orayı bulmak.ilk başlarda tuvaletiniz gelmiş gibi olacak ama devam edeceksiniz. boşalma o zaman oluşacak.benim ilk başıma geldiğinde tuvaletimi yaptığımı sanmıştım ama değilmiş.bizimde onlar gibi boşalabildiğimizi bilmek güzel :)i

Kızlar bir çoğunuzun yazdığı sorunlar bende de var.Ben 9 aylık evliyim ilk 2 ay ilişkiye giremedik.Mahvettim kendimi yedim bitirdim.Hep duyardım vajinismusu bu benimdemi başıma gelecekmiş diye.Ön sevişme ok ama o giriş anı beni öldürüyordu.Kayganlaştırıcıya rağmen...KAlbim duracak gibi oluyordu panikten.Sonra cesaret verici bir tür panikatak ilacı kullandım çok düşük dozajlı.İlk kullandığım gün oldu ilişki.Ama zevk yok...Bi an önce bitsin diye bakıyordum.Ön sevişmede alıyorum zevk sadece.Şimdi hamileyim 4 aylık.Tabi gebelik bahanesi,hormonlardan dolayı kayganlaştırıcı sıvı üretmemesi vajinamın vs diye bahaneler üretiyorum eşime.Allahtan oda netten okuyup bilinçli olarak üzerime gelmiyor.Ama şimdide doğum fobisi başladı.Allahımmmm! Çatı muayenesi, doktorun genital muayenesi...kabuslarıma giriyor.3 ay sonra gelecek başıma...Ben KEGEL egzeriszlerine başladım.Vajinal kaslarımı çalıştırıp kontrol etme umudum.Böyle sonuç alıp vajinismusu yenen çok varmış.Böylece o ilk giriş anında o bölgeyi rahat bırakmayı ve acı-ağrı çekmemeyi başaracağım innşallah..:26:

hanımlar zevk almak için önce kendinizi tanımanız gerekiyor.vajinanın 2 cm ilerisinde yukarıya doğru g noktası diye bir yer var. çok hassa bir bölge.önemli olan orayı bulmak.ilk başlarda tuvaletiniz gelmiş gibi olacak ama devam edeceksiniz. boşalma o zaman oluşacak.benim ilk başıma geldiğinde tuvaletimi yaptığımı sanmıştım ama değilmiş.bizimde onlar gibi boşalabildiğimizi bilmek güzel :)i

çok özür dileyerek soruyorum ama bu g noktası dediğiniz yer vajina içinde değil bildiğim. eğer orda değilse son ilişki esnasında o g noktasından nasıl zevk alacağız ? eğer g noktası önsevişme öncesi çok uyarılırsa klitoral orgazm yaşıyorum. herşey bitiveriyor.
önemli olan vajinal orgazm değil mi ?
biraz açık seçik yazdım özür dilerim ama gerçekten doğruyu öğrenmek istiyorum .

Merhabalar, bende yeni üye oldum. 1,5 yıllık evliyim ve ilişkiye giremiyorum. Doktora gittik jel ve krem verdi ama onlarla da başaramadık. Yardımcı olursanız sevinirim.

canım yanlız değilsin forumda biraz inceleme yap çok aydonlanacaksın emin ol

arkadaşlar selam.. ben areanıza yeni katıldım... vajinismus illetinden bende kurtulmak istiyorum :( bunun bi tekniğimi var nedir anlayamadım yaaa.... ben nasıl kurtulucam doktorlar 5000 lira istiyor ne yapıcam bilemedim :( iletişime geçebiliriz neslihan_yilmazgulec hotmail com

Back