Herkese merhaba. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Ayakkabılarımı yıllardır yabancı bir siteden alıyorum. Epey alıştım. Bir Amerikan sitesi ve Çin malı satmıyoruz diyorlar ama belli olmaz. Yalnız şimdiye kadar memnun kalmadığım tek alışverişim olmadı. Aldıklarım hep cuk oturdu ve hep çok kaliteliydi. Beğenmezsen 30 gün içinde iade edebiliyorsun.
Burayı tercih etmemin bir sebebi de, daha hesaplı olması. Kargo parası aldıklarında bile ucuza geliyor. Eski müşteriyim diye kargoda çok kolaylık sağlıyorlar.
Bugün 1-2 AVM gezdim. Mağaza fiyatları uçuk geldi.
Bizdeki internet kampanyalarını, fırsat sitelerini de takip ediyorum. Model ve çoğu kez numara bulamıyorum. Ayrıca bizdeki flo gibi mağazalarda da numara bulamıyorum. Numaram 35
Şimdi size bir soru. Fotoğrafını ve fiyatını koyduklarım sizce fiyat olarak uygun mu? Yoksa bizde daha uygunu var da ben mi bulamıyorum? Önerilerinizi bekliyorum.
Bu yukardaki 27 TL'ye geliyor. Yapay deri, ki burdan daha önce hep yapay deri aldım, hep memnun kaldım. Hiç çizilme, dökülme falan olmadı.
Burda fuşya bulamıyorum. Yapay süet, hafif platformlu bir bot ve platformu dışardan görülmüyor. Fiyatı 28 TL.
Yumuşak yapay deri. 42 TL.
Ne diyorsunuz kızlar?