C ckrl Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #1 Yeniden test yaptım ama kanamam var kızlar adet kanaması gibi Eklentiler IMG_4828.jpeg 50,9 KB · Görüntüleme: 24
berrawst Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #2 Adet kanaması gibiyse tutunma kanaması değildir, doktora git bence düşük önleyici ilaç vs verirler düşük riski olabilir
Adet kanaması gibiyse tutunma kanaması değildir, doktora git bence düşük önleyici ilaç vs verirler düşük riski olabilir
C ckrl Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #3 berrawst .!.: Adet kanaması gibiyse tutunma kanaması değildir, doktora git bence düşük önleyici ilaç vs verirler düşük riski olabilir Genişletmek için tıkla... Gittim hiç muayene etmedi tutunma kanamasıdır dedi
berrawst .!.: Adet kanaması gibiyse tutunma kanaması değildir, doktora git bence düşük önleyici ilaç vs verirler düşük riski olabilir Genişletmek için tıkla... Gittim hiç muayene etmedi tutunma kanamasıdır dedi
G gulsenylmz12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #4 Evet çift çizgi çıkmış ama kan tahlili vermen lazım canim doktora görün acile git testi de götür kendinle
Evet çift çizgi çıkmış ama kan tahlili vermen lazım canim doktora görün acile git testi de götür kendinle
C ckrl Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #5 gulsenylmz12 .!.: Evet çift çizgi çıkmış ama kan tahlili vermen lazım canim doktora görün acile git testi de götür kendinle Genişletmek için tıkla... Götürdüm kuzum muayene etmedi tutunma kanaması diype
gulsenylmz12 .!.: Evet çift çizgi çıkmış ama kan tahlili vermen lazım canim doktora görün acile git testi de götür kendinle Genişletmek için tıkla... Götürdüm kuzum muayene etmedi tutunma kanaması diype
G gulsenylmz12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #6 chkragull .!.: Götürdüm kuzum muayene etmedi tutunma kanaması diype Genişletmek için tıkla... Nasıl muayne etmezler ya öyle şey mi olur ultrason da görünür zaten hersey sen ihmal etme canım Allah korusun düsükte olabilir gitmezsen
chkragull .!.: Götürdüm kuzum muayene etmedi tutunma kanaması diype Genişletmek için tıkla... Nasıl muayne etmezler ya öyle şey mi olur ultrason da görünür zaten hersey sen ihmal etme canım Allah korusun düsükte olabilir gitmezsen
C ckrl Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #7 gulsenylmz12 .!.: Nasıl muayne etmezler ya öyle şey mi olur ultrason da görünür zaten hersey sen ihmal etme canım Allah korusun düsükte olabilir gitmezsen Genişletmek için tıkla... Valla az önce geldim eve etmedi
gulsenylmz12 .!.: Nasıl muayne etmezler ya öyle şey mi olur ultrason da görünür zaten hersey sen ihmal etme canım Allah korusun düsükte olabilir gitmezsen Genişletmek için tıkla... Valla az önce geldim eve etmedi
G gulsenylmz12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #8 chkragull .!.: Valla az önce geldim eve etmedi Genişletmek için tıkla... Oyle şey mi olur ciddi bu konu bu senin sağlığın söz konusu bu sen kadın doguma git canim ihmal etme
chkragull .!.: Valla az önce geldim eve etmedi Genişletmek için tıkla... Oyle şey mi olur ciddi bu konu bu senin sağlığın söz konusu bu sen kadın doguma git canim ihmal etme
C ckrl Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #9 gulsenylmz12 .!.: Oyle şey mi olur ciddi bu konu bu senin sağlığın söz konusu bu sen kadın doguma git canim ihmal etme Genişletmek için tıkla... Yarın test sonucum çıkacak sağlık ocağından aldıktan sonra gideceğim hemen
gulsenylmz12 .!.: Oyle şey mi olur ciddi bu konu bu senin sağlığın söz konusu bu sen kadın doguma git canim ihmal etme Genişletmek için tıkla... Yarın test sonucum çıkacak sağlık ocağından aldıktan sonra gideceğim hemen
G gulsenylmz12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #10 chkragull .!.: Yarın test sonucum çıkacak sağlık ocağından aldıktan sonra gideceğim hemen Genişletmek için tıkla... Insallah güzel haberler alırsın canim sıkıntı yapma kendine
chkragull .!.: Yarın test sonucum çıkacak sağlık ocağından aldıktan sonra gideceğim hemen Genişletmek için tıkla... Insallah güzel haberler alırsın canim sıkıntı yapma kendine
C ckrl Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #11 gulsenylmz12 .!.: Insallah güzel haberler alırsın canim sıkıntı yapma kendine Genişletmek için tıkla... Hiç böyle olmamıştım ya az az kanamam geliyor ve çok üzgünüm
gulsenylmz12 .!.: Insallah güzel haberler alırsın canim sıkıntı yapma kendine Genişletmek için tıkla... Hiç böyle olmamıştım ya az az kanamam geliyor ve çok üzgünüm
G gulsenylmz12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #12 chkragull .!.: Hiç böyle olmamıştım ya az az kanamam geliyor ve çok üzgünüm Genişletmek için tıkla... Böyle şeylerde morali yüksek tut hiç birsey için canını sıkma Allah ne derse o olur güzelim Allaha bol bol dua et üzme tatlı canını
chkragull .!.: Hiç böyle olmamıştım ya az az kanamam geliyor ve çok üzgünüm Genişletmek için tıkla... Böyle şeylerde morali yüksek tut hiç birsey için canını sıkma Allah ne derse o olur güzelim Allaha bol bol dua et üzme tatlı canını
G gulsenylmz12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl #13 Bende bisey sormak istiyorum borifem vajinal duş kullanan var mi ben ilk defa kullanicam günlük mü yoksa haftada bir mi kullanılıyor kutunun içinden iki şişe çıktı ama eczane deki içine demişti hepsi diye ama sormak istedim
Bende bisey sormak istiyorum borifem vajinal duş kullanan var mi ben ilk defa kullanicam günlük mü yoksa haftada bir mi kullanılıyor kutunun içinden iki şişe çıktı ama eczane deki içine demişti hepsi diye ama sormak istedim