Sizce tutumum nasıl olmalı?

Böyle büyük miktarlar çekmek zorunda değilsin, ay sonunu getiremediğin - çok açıldığın- zorda kaldığında çocuklardan kisacagina esnek hesabıni tirtiklarsin

Ama o durumda araba modeli yükseltmesini engellemeniz gerekirdi.
Benim planım bankadan kredi cekmekti. Bu şekilde konuşmuştuk başta bu konudaki düşüncemi açıkça söylemiştim. Hatta babasi ilk nasıl yapacaksınız diye sorduğunda eşim onada demisti bankadan çekeceğiz borç falan istemiyoruz diye. Sonra kendi aralarinda anlaşmışlar. Ben hiç bir zaman onaylamadim onlardan para almasını.

Esinizin daha önce de böyle olaylari olduysa para yönetimini ele almaniz gerekirdi onu demek istiyorum..adam belli ki bu konularda basinizi cok agritiyor

Bu davranışı hiçbir anne babaya asla yakıştıramıyorum. Tamam az bir meblağ değil geri istiyorlardır fakat ağır konuşup sizi zorda durumda bırakarak istedikten sonra bankadan almak çok daha sağlıklı olurdu. Zaten sizi danışmadan kabul etmesi çok yanlış şimdi o sorumluluğu eşinizin alması gerek normal şartlarda. Birde anne baba böyle yapınca çok daha çirkin bana göre. Ne yalan söyliyim benim ki istemezdi bile. Ama dediğim az miktar değil fakat '' ne zaman paranız olursa o zaman ödersiniz '' demesini beklerdim aile budur bence.

Niye bukadar dert ediyorsunuz kendiai versin maasini siz maasinizi vermeyin ne yaparsa yapsin calisan kadinsiniz sizin maasinizda nasil bukadar soz sahibi oluyor bunlari basta dusunseydi gitsin kredi ceksin her dedigini yapmak zorunda degilsiniz

bence ağır konuşmuşlar ise eşiniz haklı hemen kapatmak isteyebilir yarısını kapatın yatısını bi daha ki ay vermek üzere arkadaştan falan borçlanın büyük meblağalar değil büyütecek bi şey yok

Bu borç işi evlendiğimiz ilk senelerde bizim de başımızdaydı, eşimin amcaoğlu araba için bizden borç istedi, olmaz dedim, lazım olursa vermez dedim, bütçesine uygun araba alsın dedim, yok dinletemedim, bir de üstüne haset etme, biz kardeş gibiyiz tabi ki bende varken mağdur etmeyeceğim diye laf yedim, gitti güle oynaya verdi.

Paranın üzerinden aylar geçti tabi ki geri gelmedi, bir gün eşim de temiz bir araba buldu, eldekini satarım, amcaoğlumdakini de alırım diye düşündü tabi alamadı, kredi çekelim dedi, hazırda paran varken çekmem dedim, araba da başkasına gitti çok üzüldü, daha da kötüsü param yok diyen adam iki hafta sonra beş yıldızlı otelden paylaşım yaptı, eşim daha da üzüldü, inanır mısınız kötü müyüm acaba diye sorgulasam da bu durumundan mutlu oldum, çünkü kazık yemeden anlamayacaktı ve aynen devam edecekti.

Bir de gelmiş bana dert yanıyor, cevabım -olan olmuş, ben sana söylemiştim desem ne değişecek, konuşmayı hak etsen de dırdır edip hiç huzurumu kaçıramayacağım, bildiğim şeyleri de dinlemek istemiyorum, siz kardeş gibisiniz aranızda halledin- oldu, köpüklü bir kahve yapıp höpürdete höpürdete içtim, daha da konuyu açmadım.

Kıssadan hisse, ne deseniz anlamayacak, siz arkasında durdukça da bundan ders almayacak, bu fırsatla işi sıkı tutun derim, ihtiyaçlarınızdan kısmayın, alırken eşin fikri önemli değil, öderken biz aileyiz ne güzel dünya, bırakın size dokunmadan yaptıklarının sonucuna katlansın, yoksa düzelmiyorlar, laftan ise hiç anlamıyorlar.

Siz ne iş yapıyorsunuz ,eşiniz ve siz ne kadar maaş alıyorsunuz? Aylık ödemeniz gereken 20 bin mi şu an kayınbabaya.20 bin ödenince borç bitecekmi? Arkadaşlar önermiş eksi hesaba girip bir iki ayda kapatılabilir.Borç verirken zorla almadınız Siz bu şekilde darlamaları çok itici olmuş.

Arabaya binip 2 tur atip dertlerinizi unutun

Senden habersiz babandan para almak mi? Ne munasebet tavrini neden koymadin

Kredi cekip odeyin yani cocuklarla 1 ay ne yenip icilcek ayrica ailesinin huyunu bilniyor mu sevgili kocan borc isterken?

Bu adam da ailesi de anormal dünyada pek eşi benzerleri yok sinir bozucular . Ben olsam evde bi ortalığı birbirine atardım anormal adam eksi hesaptan para kullanırsanız sanırım faiz daha düşük oluyor emin değilim tabi bi bakmak lazım oradan 20 bin çekip babasına verin yakanızdan düşsün rezil aile . Sonra eksi hesabı yavaş yavaş kapatırsanız . 1 ay boyunca ne yiyip içilecek Allah aşkına ya aç mı kalacaksınız

Ben bu tarz aileleri de anlamıyorum.
Sanki elden aldın borcu.
Cidden enteresan yani.
Oğluna verdiği borcu iki ay daha beklese ölmez sanırım.
Esinizde ailesinin durumunu bilip sizi niye zora sokuyor?
Ben de babamdan borç aldım ev alirken.
Önce banka ödemelerimiz bitecek sonra ona ödeyeceğim borcumu.
Bir kere bile de lafını etmedi.
Sanki eşiniz evlat değil de yedi kat el.

Ahh kıyamam. Babasından laf duymak zoruna mı gitmiş. İşi inada mı bindirmiş. Onun bu çocukca tavırları yüzünden üç kişi daha rezil oluyor. Kendi bildiğini okuyacaksa evlenmeseymiş. İstediğinden borç alır istediğine borç verirmiş.
Yılın akılsızı seçilse benimkiyle sizinki yarısır valla

Bence ailesi evinize giren para çok müsriflik yapıyorsunuz diye eşinizi gazlamış olabiliir. Ondan ölüm orucu tutar gibi anlık bir tutumluluk havasına sokmaya çalışıyordur sizi. Yoksa saçma bir planla sizi darlaması mantıklı seğil. Kredi çeker öder ne demek bi ay sıfır harcayalım.

Eşiniz çok haklı banka en son faiz haram günah yapmayın ya baba idare edebilir çok mu zor yani hastane masrafı okul yani dersiniz su tarihe kadar ödeyebilirim ödersiniz sorun yapacaklarını sanmiyorum

Eşiniz çok haklı banka en son faiz haram günah yapmayın ya baba idare edebilir çok mu zor yani hastane masrafı okul yani dersiniz su tarihe kadar ödeyebilirim ödersiniz sorun yapacaklarını sanmiyorum
Herşeyin günahını geçtik bir bankanın günahına kaldık dimi insanlar önce yalan söylemesin başkalarının haklarına girmesin de sonra banka faizi konuşsunlar .

tabiki bankadan kredi çekerim.

Kusura bakmayın ama elinizde para yokken araba modeli yükseltmek için borca girmek ne kadar mantıklı? Para biriktirip alsaydınız arabanızı bu sorunları yaşamayacaktınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…