- 15 Nisan 2017
- 3.351
- 8.749
-
- Konu Sahibi strawberry_cake
En çokta bana yansıtıyor. Çocuklarla markete gidiyoruz borcumuz var çok harcama diyorÇocuklarımı ve beni mağdur edecek hiçbir şey yapmazdım.
Tefeci ailesinden borç alan koca çözümü kendi bulsun, her türlü lafı bir zahmet kendi duysun, yutsun ve size yansıtmasın.
Esnek hesap dediğiniz ne tam olarak. Pek anlamıyorum böyle işlerdenNe mağdur oluyorsunuz ki? Esnek hesaptan çekin, böle böle odersiniz
O evde huzur muzur kalmamıştır. Empati bile kuramıyorum. Çok özür dilerim ama Allah akılsız kocalardan korusun.En çokta bana yansıtıyor. Çocuklarla markete gidiyoruz borcumuz var çok harcama diyor
Adamın çözümünün saçmalığı... 1 ayı sıfırla geçiremeyeceklerini evdeki çocuğu bile bilir. Ne saçma bir teklif.1 ay sifirla gecmez. Yollayabiliyorsaniz 10bin yollayin. Sonraki ayda 10bin atar bitirirsiniz. Yahut kredi cekin
Bende öyle söylüyorum yok diyor. Kredi çekeceğini de sanmam. Başta beni dinleseydi böyle olmayacaktı zaten. Hayır bir yere kaçıyoruz sanki acil ihtiyaclarida yok madem lafını yapacaksın ne diye borc verirsin.1 ay sifirla gecmez. Yollayabiliyorsaniz 10bin yollayin. Sonraki ayda 10bin atar bitirirsiniz. Yahut kredi cekin
Cebimde hic para olmadiginda bile giderim oluyordu. Kredi kartini agzina kadar doldurmustum. Mantikli degil yani. Coluk cocuk magdur olacakAdamın çözümünün saçmalığı... 1 ayı sıfırla geçiremeyeceklerini evdeki çocuğu bile bilir. Ne saçma bir teklif.
Borclarini istemelerine bisey diyemrm. Ama bundan sonra hesap kitap islerini esinize birakmayin. Bir ay parasiz gecinebilecegini dusunecek kadar uçuyorBende öyle söylüyorum yok diyor. Kredi çekeceğini de sanmam. Başta beni dinleseydi böyle olmayacaktı zaten. Hayır bir yere kaçıyoruz sanki acil ihtiyaclarida yok madem lafını yapacaksın ne diye borc verirsin.
Bu daha neki çok ucmuslugu var bu gibi konularda. Zar zor engel oluyorum her seferindeBorclarini istemelerine bisey diyemrm. Ama bundan sonra hesap kitap islerini esinize birakmayin. Bir ay parasiz gecinebilecegini dusunecek kadar uçuyor
Eşiniz boşanma dilekçesi görmeyi o kadar hakediyor ki.Bu daha neki çok ucmuslugu var bu gibi konularda. Zar zor engel oluyorum her seferinde
Hangi kredi kartlarınız var?Esnek hesap dediğiniz ne tam olarak. Pek anlamıyorum böyle işlerden
Bu daha neki çok ucmuslugu var bu gibi konularda. Zar zor engel oluyorum her seferinde
Baktim az önce bende mobil uygulamadan onu bir araştırayım ben. Benim kredi kartım temiz eşim kendi kartına yuklendiHangi kredi kartlarınız var?
Mesela bende denizbnak var, şimdi açtım mobilden uygulamayı.
Kartlarına girdim ve taksitli nakit hesabı seçtim Eki Görüntüle 3182307
Açılan sayfada ne kadar para çekmek istiyorsam onu yazdım,20.000 diye kac taksitle ödemek istediğimi yazdım, mesela sizin için 4 ay diyorum ödemeye.
Eki Görüntüle 3182308
Aylık 5228 TL taksit ile 4 ayda bitiriyorsunuz, ekstradan odediginiz rakam 915 TL.
O da çok mu? Bence bu enflasyonda değil.
Bankaya gitmek yok,kredi verirler mi vermezler mi derdi yok, haayt sigortası falan gibi masraflar yok...ben genelde nakit ihtiyacım olunca bundan hallediyorum hemen .
Ha şu var, kredi kartından cekmissiniz gibi olduğu için kartınızda limit çok yüksek değilse bitebilir,odemeleri hep oradan yaptık dedin ya. Onun da çaresi gidip esnek hesabı olan bir bankadan kart cikarmak:) kart fiziksel olarak eline geçmeden internet bankacılığı ile hemen halleder,çekersiniz. İşiniz bitince de iptal edersiniz