• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce tutar mı? Gebelik yardım!!!

asdasdws

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
111
24
13
28
Merhaba herkese. 6 aylık evliyim. Yaşım 28. Yaşımdan dolayı ve çok da sevdiğim için çocuk istiyorum. Bu ay ilk defa korunmasız denedik. Yurt dışındayım ovülasyon testi alamadım. Reklam oluyor mu bilmiyorum ama takvimim diye bir uygulamadan takip ettim. 22 si gösteriyordu yumurtlama dönemi. 22-23 değerlendirdik. Çok şiddetli karın ağrılarım vardı o ara. Yumurtlama dönemi olabileceğini o şekilde tahmin ettim. Fakat eşim inanılmaz yoğun çalıştığı için( haftada altı gün günde 12-13 saat) her gün değerlendiremiyoruz öyle kaldı. Zaten şu arada yumurtlama döneminde değilim diye gösteriyor uygulama. Sizce iki günlük değerlendirmede tutma ihtimali var mı? Bu uygulamayı daha önce kullanıp deneyimler olanlar da paylaşırsa harika olur.

Not: beklenen regli tarihim 6-7 ocak . Regli günlerim genelde düzenlidir.

Merhabalar, öncelikle Allah gönlünüzden geçen tüm dilekleri sağlıkla yaşamayı nasip etsin. Yumurtlama günlerini değerlendirenler genelde pozitif sonuç alıyor ama olmasa bile umutsuzluğa kapılmayın. Muayenelerinizi olun, her şey normal ve sağlıklıysa zaten doktorlar 1 sene deneme süresi veriyorlar

Merhabalar, öncelikle Allah gönlünüzden geçen tüm dilekleri sağlıkla yaşamayı nasip etsin. Yumurtlama günlerini değerlendirenler genelde pozitif sonuç alıyor ama olmasa bile umutsuzluğa kapılmayın. Muayenelerinizi olun, her şey normal ve sağlıklıysa zaten doktorlar 1 sene deneme süresi veriyorlar
Ay çok teşekkür ederim aynı şekilde sizin de gönlünüzce olsun her şey inşallah. İnşallah pozitif olur hayırlısıyla sağlıkla🥰 olmazsa biraz üzülürüm ama dediğiniz gibi umutsuzluğa kapılmak yok🤍🤍

DOKTORLARINDA DEDİĞİ GİBİ DEĞERLENDİRMELERİ BU İŞİ DÜŞÜNMEDEN YAPIN ÇOCUK YAPMAK İÇİN GİRMEYİN YATAĞA İŞTE O ZAMAN TUTUYOR. PSİKOLOJİ HER ŞEY

Back
X