sizce tup bebekmi yaptirdi?

Pardon da bu kişi size açıklama yapmak zorunda mı? Ne güzel bebekleri olucak işte. Size bi şey kanıtlamak zorunda değil.
Pardonda begenmiyorsan git hic cvp verme o dedigim tanidik ne biliyorsun bana ne kotuluk yaptiallah askin
Tam olarak bu yüzden kimseyle paylaşamıyor insan sıkıntısını işte. Geçen ay eşimin sperm değerleri iyi çıkmadı bi aydır evde ağlıyoruz ne çektiğimizi bi biz bi Allah bilir. En yakınlarımıza bile anlatamadık çünkü bu şekilde laflar dedikodular alıp başını gidecek.. Bu bizi daha çok üzer..
El elin eşşeğini türkü söyleyerek ararmış. Örnek yukarıdaki meraklı arkadaş !
a Sen ne biliyorsun baskasinin derdini ...o kadinin esini 3cocugu var yuva yikti cocukari perisan ortada etmedigi kotuluk kalmadi simdide ona buna hava atiyor

Simdi g
Merabalar benim bir tanidik var 9senedir evliydi cocugu olmuyordu..gormedik tedavi kalmamisti doktorlar normal yolla gebe kalamazsin demistiler ..son 1.5 senedir yne dedaviye baslamistti 2gunde 1doktordaydi yumurta catlamasi icin tedavi gordugunu soyluyordu...ocak ayinda gebe kalmis suan ikiz bebeklere hamile(kizlarmis)simdi bu tup bebekmi yaptirdi yoksa tedavi sonrasimi gebe kaldi buarada yasi 38..menepoza giriyorsun bile demisti doktor...inkar ediyor tup degil diyor...nedir sizce olayin asli astari
elelim sizlere bu tepkinizi anlamis degilim tamam ben hakinnda konustugum tanidigi burda gerek iki saat gomerdim sonra siz ikna olurdunuz..ksacasi bu kadin bu sartlar altinda tup bebekmi yaptirmis diye bilmem sart. .3tane cocugu gozu yasli birakan bu kadin simdi hamile kaldi diye oyle laflar ediyorki sagda solda bilemezsiniz..ayrica..nasil olurda 3cocugu ac birakan bir baba ve onu dolduran bir uvey anne gifipte o kadar paralar dokup tup yaptirir ve o dogacak evlatlar baldan tatli olur daha simdiden..evet evet evet belki senelerce evladi olmamis ama hic hakta etmiyor ..umarim nasilki o 3cocugu annesi oldukten sora ananesi buyuttu insallah kendiside aynisini yasasin..ben tup bebek bolumundw tup bebek yaptirip yada yaptiracak olan anne adaylarinin zoruna gidecegini hic dusunmedim..ksa ve net sordum bilen varmi acaba diye..lutfen yorum yapmayin..isinize gelmiyorsa kayitsiz kalin konuya

X