Sizce test pozitifmi?

Ayaz99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
129
13
98
30
Mrb arkadaslar ben 4 gün gecıkmeli regl oldum ama ıcımde bır suphe kaldı adetimin bittiği gün test yaptm ılk bırsey yok gıbıydı 10 15 dk sonra baktıgımda bu haldeydi test sızce bırsey varmıdır?

Eklentiler

• IMG_20200711_132926.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 147
Testi tekrarla yada kan testi ver canım . Adetın nasıldı normalmıyıf

Bazen hamileler normal adet görebiliyor. Farklı bir testle daha yap bence gene aynı çıkarsa kan verirsin..

Cok damlatmışsın ama ikinci çizgi de var .. bir daha yapsana inş gebesindir

Test bozuk, fazla damlatmışsınız bence. Tekrarlamalısınız. Bir de üstünde kaça dakika sonra bakılması gerektiği yazar. Fazla bekleyip bakarsanız test yanlış olur

2 oglum var suan dusunmuyorum bebiş ama olursa mutluda olurum tabı 4tam damla diyordu albı gebelık testı nasıl yazıyorsa oyle yaptım sasırdım bende boyle sonuç alınca aksam tekrarlıcam testi adetimde normal gıbıydı bılemıyorum kı sasırdım bnde

bence de hamilesiniz ama adet oldum demişsiniz bir test daha yapın emin olmak için :) hayırlı olsun

Ben bugun test yaptm ılk baslarda bırsey yok gıbıydı sonra yavas yavas ıkıncı cızgı olustu kızlar ılkı hadı bozuktu dıyelım bu sefer baska markayla yaptm budamı bozuk

Eklentiler

• IMG_20200712_212627.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 94
Ben bugun test yaptm ılk baslarda bırsey yok gıbıydı sonra yavas yavas ıkıncı cızgı olustu kızlar ılkı hadı bozuktu dıyelım bu sefer baska markayla yaptm budamı bozuk
Var canım hayırlı olsun iki testte doğruluyor gebeliğini artık şüphe yok netlik kazanmış durumun sağlıkla al kucağına

Teste bukdr para vercegıne o bozuk budamı bozuk dıcegıne kan testı versen daha saglıklı degılmı ?

Dağılmış evet ama yinede çizgi görünüyor bence kan verin

2tane oglum var kucuk onlarla hastaneye gitmem hem zor hemde boyle bır donemde rıskli yoksa kan testı yaptırırım ama tam emın olmadan gıtmek ıstemedım sadece bu platform fıkır alısverısı yapmak bırbırımıze destek olmaksa eger bıraz daha kıbar olunulursa sevırım iyi geceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…