- 29 Ağustos 2016
- 129
- 13
- 98
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi tekrarla yada kan testi ver canım . Adetın nasıldı normalmıyıfMrb arkadaslar ben 4 gün gecıkmeli regl oldum ama ıcımde bır suphe kaldı adetimin bittiği gün test yaptm ılk bırsey yok gıbıydı 10 15 dk sonra baktıgımda bu haldeydi test sızce bırsey varmıdır?
Var canım hayırlı olsun iki testte doğruluyor gebeliğini artık şüphe yok netlik kazanmış durumun sağlıkla al kucağınaBen bugun test yaptm ılk baslarda bırsey yok gıbıydı sonra yavas yavas ıkıncı cızgı olustu kızlar ılkı hadı bozuktu dıyelım bu sefer baska markayla yaptm budamı bozuk
Teste bukdr para vercegıne o bozuk budamı bozuk dıcegıne kan testı versen daha saglıklı degılmı ?Ben bugun test yaptm ılk baslarda bırsey yok gıbıydı sonra yavas yavas ıkıncı cızgı olustu kızlar ılkı hadı bozuktu dıyelım bu sefer baska markayla yaptm budamı bozuk
Dağılmış evet ama yinede çizgi görünüyor bence kan verinMrb arkadaslar ben 4 gün gecıkmeli regl oldum ama ıcımde bır suphe kaldı adetimin bittiği gün test yaptm ılk bırsey yok gıbıydı 10 15 dk sonra baktıgımda bu haldeydi test sızce bırsey varmıdır?
4tam damla yazıyor ustunde bende oyle yaptım çok değilki daha sonra kuruyunca etraftakı kırmızılık dagıldı sadece ıkı cızgı kaldıÇok damlatmışsın canım