• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sızce tekrar acırmı

yaseminsen

rabbım sen evladımı koruu
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
1.488
12
116
38
İstanbul
meraba kızlar ben bundan 4 gun once havuza gıttım ve cok yandım su andada cok az acıyo yarın tekrar gıdıcez ve ben gunese cıktıgımda ve havuza gırdıgımde yanmaktan cok korkuyorum sızce yanarmıyım ılkı gıbı yada yanmamak ıcın ne yapmalıyım
cocuk korumalı nıveanın kremını aldım bu sefer 50 faktöryel pekı baska ne yapmam lazım golgode durucam
eee sizde fıkır verın banaŞeniz

bence gitme. bende öle yaptımö şemsiye altında dururum dedim bişey olmaz ona rağmen bütün vücudum su topladı..önermem yani bekle geçsin bi kaçgündaha

bence gitme. bende öle yaptımö şemsiye altında dururum dedim bişey olmaz ona rağmen bütün vücudum su topladı..önermem yani bekle geçsin bi kaçgündaha
aynen katılıyorum...

bende öle yandım bidaha gittim vede omuzlarım hep yara oldu ve o yaralar çil olarak bende kaldı. hemde koruyucu sürmeme rağmen. gitme derim ben. bekle bikaç gün daha.

gitmemen gerektigini dusunenlerdenim ben de.
bu sekilde 2 kez üst üste yanan arkadaşımın vucudunda 3. dereceden yanıklar olustu ve bütün yazı ağzı sizi içinde geçti neredeyse :kahve:

gitmayiver.
güneşin ışınalrı artık çok tehlikeli bu kadar yaşam kalitemizi ve sağlığımız tehlikeye atan olayalr varken bir den sen kendim ettim kendim buldum deme
birazcık sabır sonra , her şey özgür

Back