Sizce Tasinmali miyim?

Evi kesinlikle satmiyorum dedim ve anlaşmalı boşanalim o zaman dedi. Evden hakkın Neyse al ama dini nikahla da yaşamaya devam edelim???

Bu nedir ya?
Evi satmıyorum dediğin an nasıl boşanmaya dönmüş olay.. Kesinlikle güvenme bu adama.
Ne senin ne çocuğunun yanına da yaklaştırma

Arkadaslar çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum -bir kere yaptım nasilsa- hepiniz aşağı yukarı aynı fikirdesiniz. Zaten tanidiklarim da aynı fikirde. Evin üzerine şerh koydurmustum. Tapuda aile şerhi var yani. O yüzden gidip satamiyor.
kiraya çıkıp burayı kiraya vermeyi ve ortalik durulana kadar da öyle yaşamayı teklif etmistim. Ona da cevabi su
1.si evin henüz kredi borcu bitmedi. Artık krediyi odeyemiyorum patron maasimi düşürdü uzaklastirmadan dolayı dedi. Sonra da zaten maasim fazla değildi o zaman öyle demiştim ama yalandı aslında evin kredisini hep babam ödedi ve şimdi de ödemek istemiyor ev satılacak öyle ya da böyle diyor. Zaten kredi borcu odenmezse banka sattiriyor. Yani kiraya çıkmak da çözüm olmazmis.
Bir de biz bu evi faizle aldık ve harama bulastik bu yüzden yuvamiz yıkılıyor diyor. Kendi suçunu başka bir olaya bağlamak da farkindaligini sorgulamami gerektiriyor.

bu ne yaa. senin haberin yok muydu krediyi kimin ödediğinden eşinin maaşından? resmen evi satmak için aptalca bahaneler bulmuş. kendin için değil çocuklarının rızkı için evinizi satmayın çünkü o paraya dönüşür dönüşmez buhar olur uçar..

Şu bdv yi okuyarak edindiğim tecrübelere göre :) kesin sonu hüsran olur ama güveniyorsanız ve inanıyorsanız başka. Yoksa boşanmak bence çocuklar için de sizin içinde daha iyi olur

şans vermekle kaybedeceğin birşey yok . gör bakalım ne kadar değiştiğini bu arada evini satma derim

Evi satmiyorum. Tasinmiyorum. Kesin karar verdim. Bu aksam gelecek. Bakalım bunları söyleyince ne tepki verecek?

Bu arada dünyada kalan son erkeğin eşim olmadığını hatirlatanlar olmuş. Lütfen bu ve benzeri şeyler yazmayın. Bana acimayin da zaten. Burada kendimi acindirmaya çalışmıyorum hayatimla ilgili dönüm noktası olacak bir karar vereceğim. Sizlerden fikir alıyorum. Kocasiz da yaparım, başkası aklıma yatar onla da evlenirim. Bu yazdiklariniz kırıcı.

Bunun dışındaki bütün yorum yapanlara teşekkür ederim. Ben herseyi bilirim demem, üçüncü göz olur bana sizlerin tecrübeleri. Şu anda duygusal davranirim siz objektif bakarsınız. Vs vs.

Bugünkü duruşma da ertelendi hakim tatilde imiş. Nöbetçi hakim bulunamamis falan. Anlaşılan önce bir iyi süründürüyorlar.

Bu nasil zihniyet ya bosan dini nikahli yasayalim. Yok faizle ev aldik harama bulastik yuvamiz yikiliyor.
Ee cogu insan kredili ev aliyor bu yuzden hepsi huzursuz mu yani?
Bana cok uyanik, akli hep dalavereye calisan bir kocaniz varmis gibi geldi.
Sakin guvenmeyin.

Bu nasil zihniyet ya bosan dini nikahli yasayalim. Yok faizle ev aldik harama bulastik yuvamiz yikiliyor.
Ee cogu insan kredili ev aliyor bu yuzden hepsi huzursuz mu yani?
Bana cok uyanik, akli hep dalavereye calisan bir kocaniz varmis gibi geldi.
Sakin guvenmeyin.

Aynen ya uyanık beni de aptal zannediyor herhalde. Galiba gerçekten boşa kürek çekiyorum. Bugün de gelecekti iftara. Salak gibi yemek yaptım. Gelmedi. Iftardan sonra tatlı alıp gelecekti yine gelmedi. Mesaj attı bir de aramak da yok! Üstelik bahanesi de hazır, patron arabayi istemiş. Araba olmadan gelemiyor sanki. Ya da ben heryere arabayla gidiyorum sanki. Off ya offf ffffff. Keşke içimdeki küçücük cılız ses haklı ciksaydi. Valla gelemeyecegim diyince hiç sasirmadim. Bana da kendine de sözüne de değer vermiyor.

Aynen ya uyanık beni de aptal zannediyor herhalde. Galiba gerçekten boşa kürek çekiyorum. Bugün de gelecekti iftara. Salak gibi yemek yaptım. Gelmedi. Iftardan sonra tatlı alıp gelecekti yine gelmedi. Mesaj attı bir de aramak da yok! Üstelik bahanesi de hazır, patron arabayi istemiş. Araba olmadan gelemiyor sanki. Ya da ben heryere arabayla gidiyorum sanki. Off ya offf ffffff. Keşke içimdeki küçücük cılız ses haklı ciksaydi. Valla gelemeyecegim diyince hiç sasirmadim. Bana da kendine de sözüne de değer vermiyor.
Bir guvenceniz ev sakin hakkinizi yedirmeyin ne derse desin asla inanmayin. Bu devirde sifirdan tekrar birikim yapmak hic kolay degil.
Hala cok dusunceli davraniyorsunuz, kiyamiyorsunuz ama gozunuz hep acik olsun.

X