Sizce Tasinmali miyim?

Sweettym

Bir Ben Vardır Bende Benden İçeru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
398
39
Merhaba

Uzaklaştırma kararı verilen eşim birazcık kendine çeki düzen verme gayreti içinde gibi görünüyor. Göstermelik mi bilemiyorum. Tek istediği kendimize ait olan evimizi satıp kiraya çıkmak. Sonra da yarım bıraktığı aile danışmanı, psikiyatr ne varsa gitmek istediğini söylüyor.

Iki çocuğumuz var ve babalarına çok duskunler.

Aslında boşanmak istiyorum hatta epeyi kararliyim ama son bir kez gözümü karartıp guvensem mi diyorum.

Madem çaba sarfediyor madem istekli bişeyler yoluna girsin istiyor bence bi şans ver.

Yuvanı yıkma,sen kendi payına düşeni yap elinden geleni yapmış ol.

Valla bizler ne hatalar yapıyoruz da Allah affediyor

evlatların için değer.

Rabbim huzur mutluluk versin

Uzaklastirma karari çıktığı için kendisini kovulmus gibi hissediyormus. Komşular duymuş. Utaniyormus. O evde yasayamazmis. MIş mış mış.

Konunun detayını bilmiyorum ama eğer şiddetli geçimsizlik varsa ve boşanma noktasına gelirseniz evide satmayın evi satarsa parayı sizden kaçırabilir ama boşandığınızda ev onun üstüne olsa bile payı vermek zorunda o yüzden dikkat edin söyledikleri bahanede olabilir eşinizi tanımıyorum ama yinede dikkat edin dünya hali

sakın evı satmayn . cok yakın bı sure once arkadasım aynı sorunu yasadı . arada hıcbır husumet yokken tasınıcaz dıye ev satıldı dhaa merkezde sozde bıkac ay bakıldı sonrasında bı anda kız baba evıne gonderıldı . ev bosanmadan once satıldıgı ıcın kız hıcbır hak talep edemedı ..

Ben de nıyetinin mal kaçırmak olduğunu düşünüyorum. Şiddetli gecimsizlik var. Başka konular da acmistim. Ama bir yanim inanmak istiyor hala. Nasıl anlayabilirim fikrini zikrini ki?

valla deneyip görmekten başka seçenek yok gibi niyetini nasıl anlayacaksınız ki başka türlü..ama insanlar hiçbir zaman muhteşem değişimler yaşamazlar bunu da unutmayın can çıkar huy çıkmaz demişler

Ben de nıyetinin mal kaçırmak olduğunu düşünüyorum. Şiddetli gecimsizlik var. Başka konular da acmistim. Ama bir yanim inanmak istiyor hala. Nasıl anlayabilirim fikrini zikrini ki?
Eğer yuvanızda mutlu değilseniz yol yakınken bırakın derim ben. Kimse boşanmak için evlenmez ama ömrünü emeklerini bir adama adayıp karşılığında huzursuzluk almanın anlamı yok. O sizin eşiniz seviyor olabilirsiniz yada yuva yıkmak istemiyor olabilirsiniz ama onu tanıyorsunuz ve olaylara objektif bakabilecek kişide sizsiniz huzursuzsanız boşanın. evi sakın satmayın

evlılıkte gecen sureye yasanmıslıklara ıkı cocuga ıstınaden ve en kotusude gelecek korkusu nedenı ıle bır yanınız ınanmak ıstıyor. gecen bı soyleyısıde duymustum kalp kandırır ınsanı beyın dogruyu soyler dıye . cokta dogru bır laf mantıgınız ne dıyorsa onu yapın. Rabbım yardımcınız olsun ıns.

Anlamak için özel bi çaba göstermenize gerek yok.Yaptıkları,yapacaklarının teminatıdır :)

Kararsiz olmayın karariniza saygi duymasi gerektiğini de gosterin. Ha bi sans vercekseniz " 2 çocuğum icin son bir sans veriyorum ama artik cile cekmem, en kucuk yanlışta bitti bu iş" imajini verin ki gercekten akillanabilsin
Aile danismanina mutlaka gidin cok yarari olur
Alacağı ilaclar da önemli
Ama şöyle bir gercek var ki herif sorunluysa modern tıp da bir şey yapamaz.

Ev kimin üzeyine kayıtlı.onun üzerine kayıtlı ise aile konutu şerhi koydurun da sizden gizli satamasın.adamın niyeti belli gibi evi sattır bi süre çabalıyormuş gibi takıl sonra ev de gitsin para da.tamam evi satarım ama evden gelen parayı çocuklarımızın hesabına ya da kendi hesabıma yatıralım de bakalım ne diyecek?

Evi sakın sakın satıyım demeyin
Ne karar verirseniz verin kesin kararlı olun.
Evi satar üstüne size yardımda etmezse düşeğiniz durumu hiç iyi olmaz

Bence aklın yolu bir hepimiz aynı düşünmüsuz. Evi satıp biraz sizinle takılıp sizi kapının önüne koyacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…