Sizce Tarota başlamalımıyım?

lucianamette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
4
2
36
29
Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Sezgilerim çok kuvvetli. İnsanları kolayca taniyabilirim. Çok zaman geçirmeme gerek yok. Bu yaşıma kadar Allahıma şükürler olsun ki ne aldatildim ne de başıma kötü şeyler geldi. Çünkü sezgilerim Küçüklükten beri kuvvetliydi hayatıma insanları ona göre aldım. 6. Hissime inanılmaz guvenirim. Anlık şeyler hissedemesem bile rüyalarım beni asla yanıltmaz. Bu arada burcum akrep.
Tarot kartları alıp başlamak istiyorum. Sizce çok etkilenir miyim. Bir iki kez baktirdim baş ağrısından duramıyorum. Ama yinede çok istiyorum bakmayı bunun zararları nelerdir. Önerir misiniz. Bakan arkadaşlar fikirlerini belirtilerse memnun olurum.

Bence şuan kullandığınız şekilde en sağlıklısı..

Bakmaya başladıysanız denemek isterim :) Baktırmayı çok severim ama şahsen ben de bazen bakmayı denesem mi diye düşünüp vazgeçerim, o kısma geçmekten çekiniyorum, rahatsız olabilirim diye.

Kendin bakmayı denedin mi hiç? Bir deste al, dene. Üzerinde ağırlık yapıyorsa devam etme.

sana kartların enerjisi olumsuz cnm bence bakma tarota...ama tabi sen bilirsin

Tarot iyi birşey değil. Yıllar önce çok modaydı, sırf merak ettiğim için Katina Destesi almıştım( meğer tarot destelerinin içinde en tehlikelisi, en kallavisi oymuş, ben nereden bileyim). İlk baktığım zamanlar hep çok güzel şeyler çıkıyordu, kartlar beni kendine bağlıyordu. Halbuki fal bakmayı hiç bilmem, hislerim de kuvvetli falan değildir. Sonra şeytan kartları, mezar kartları havalarda uçmaya başladı. Ben de zaten yorumlamayı bir türlü öğrenemedim, baksam ne olur bakmasam ne olur diye alıp odamın ücra bir köşesine kaldırdım. Gel zaman git zaman internette bazı yazılar okudum ve kartlardan kurtulmaya karar verdim. Allahıma binlerce kere şükürler olsun hiçbir bela ile karşılaşmadım, rüyama falan da girmediler. Ama okuduklarımdan çok korkmuştumDaha sonra bir sabah kalktım, tırsa tırsa, Ayet-el Kürsiler okuya okuya desteyi yaktımAstroloji çok seviyorum ama tarot bana göre değildi. Sizin de mesela baktığınızda başınız ağrıyormuş, bunu bahane edin kendinize. Allah korusun daha kötü şeylerle karşılaşabilirsiniz. Bence şu anki halinizle kalın, daha fazlasını istemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…