Bebek Beslenmesi sizce sütümmü azaldı arkaşlar yardmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi merga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
arkdaşalr bebbeğim 27 günlük..eskisine oranla göğüslerim dogun değil ama ağır..uucnu sıktığım zaman süt geliodu şimdi hemen gelmiyor bu durum normalmdiri..sütümmü azaldı acaba diyorum ben bilmiyorum..yardımcı olurmusnuz...

bebeğini emzirince doyarsa eğer hemen ağlamaya başlamaz .. benim tavsiyem günde iki kupa dolusu rezene çayı iç günde 3 litre su tüket mutlaka..ayrıca tatlı ye sütün gelir diyenleri de inanama sonra kilolarla başın belaya girer

eğer emdiğinde yutkunuyosa sütün var demektir bide yarım litre kaynayan içme suyuna bir avuç kurudut ekliyorum 5 dakika kısık ateşte ağzı kapalı kaynatıyorum ılıyınca süzüyorum içiyorum bazen ölçülerin iki katını yapıyorum gerçekten işe yarıyo bide humana still tea beyaz üzüm ve bol bol su rezeneyide unutmamak gerek moralde çok önemli sütüm yetiyo mu diye düsünme yok dedikçe gidiyor çünkü

kesinlkle sütüm azaldı diye düşünme,gerçekten beyinde bitiyor olay,eğer kilo alımı yeterliyse ve emdikten sonra açlıktan ağlamıyorsa sütün yetiyordur,bol su iç,ve göğüslerimizde biz boş zannettiğimizde bile aslında süt oluyor,bebeğin emdikçe gelir,ilk başlarda günde bir kaç kez ilk aydan sonra da gece yatarken 1 kere mama veriyoprdum ben sütüm yetmiyor diye,sonra bi gün bir deneyeyim bakalım mama vermden dedim,gece yatarken mama vermedim,az da olsa emzirdim,acıkırsa uyanır nasılsa dedim ve ben doymadı diye düşünürken bebeğim beni emdi ve gece uyudu,mama verdiğimle aynı düzende uyudu hem de,o günden sonra günde 1 kere verdiğim mamayı da kestim,2.5 aylıktan beri hiç mama vermiyorum,keşke en baştan böyle düşünseymişim6. ayını bitirdi,hala da emiyo ve ek gıdaya geçtik,devam sütü falan da vermiyorum,demem o ki,sütüm yok,yetmiyor deme,bol su ve bol emzirme çok önemli

Back