- 19 Mart 2015
- 475
- 204
- 32
-
- Konu Sahibi Lookinside
Merhaba öncelikle hepinize.. 1.5 yıldır süren bir ilişkim var birlikte yaşıyoruz hatta, ben 23 o 26 yaşındayız. Erkek arkadasim emlak isiyle ugrasiyor bundan bir iki ay once(tam hatirlamiyorum) ayni semtte farkli bir emlakcida oturan bir cocuktan bahsetmeye basladi surekli daha dogrusu aradiginda mustafaylayim mustafayla daire bakmaya gidiyoruz mustafa kahve icmeye geldi mustafayla cay iciyoruz vb. ben de sonucta 1.5 senedir 7/24 birlikte oldugumuz ve ismini daha once duymadigim icin kil oldum kim bu mustafa diye nedensiz sinirlendim ama hicbir sey soylemedim sadece arasira su sizmiyo aranizdan ne bu samimiyet filan diye laf soktum ama ciddi anlamda konusmadik bile bunu.. Herneyse bundan bir sure sonra aksam erkek arkadasima mesaj geldi mustafadan actim whatsapptan fotograf atmis hicbir mesajlasma konusma yok oncesine ait yalnizca bir kizla mustafa adli kisinin sarmas dolas fotografi hatta mustafa dilini cikartip goz kirparak poz vermis( cok uzattim:)) ben bu fotografi gorunce bu ne diye bagirdim erkek arkadasima ne ki o diye eli ayagi titredi baya kotu kavga ettik sonra mustafanin nisanlisi dedi kavga etmisler benden akil istedi bu yuzden de simdi baristik gibisinden fotograf atiyor dedi ben de ben bunlari yemem adam gibi anlat boyle bir olay olsa sen eve geldiginde ilk is bana bunu anlatirdin askim bugun boyle bir olay oldu diye dedim ayrica neden sesin kisildi elin ayagin titredi panik oldun madem olay bundan ibaret dedim. (Benim aklima gelen sey mustafayla ikisi bir isler karistiriyor kizlara yuruyor belki de gorusuyor vs her sey olabilir) sonra yeter ya diyip tam olarak suclu psikolojisi sergileyip mustafayi aradi arama dedigim halde mustafa boyle boyle olay olmadi mi dedi sonra hoparloru acip tekrar etti sorusunu mustafa da evet kardesim oyle oldu kusura bakma filan dedi sonuc olarak cocuk bnim fotoggrafi gordugumu anlayip kivirdi bunu anlamamak icin aptal olmak gerekir biz de gectik bu yollardan yani :) sonra yalvardi yakardi baristik ben dedim ki eger seni birazcik taniyorsam bu isin icinde bir is var yuzunden gozunden anliyorum belki seni baglayan bir durum degil ama yine de ortada bir yalan var bana durust ol dedim yeminler etti kesinlikle yalan soylemiyorum diye.. Birkac hafta sonra bir gece o uyurken whatsappta engellenen numaralara baktim(eski ajanlardan kim kaldi:))) tanimadigim yeni bir numara vardi listede sonra o numarayi kopyalayip facebook arama yerine yazdim o fotograftaki kiz cikmasin mi!!!! Tabi ben bunu gece farkedemedim yattim uyudum, ertesi gun okuldan donunce tekrar inceledim profili hakkaten o kiz. Sonra erkek arkadasima direk eve gel esyalarini topla sonra da ...git ( kufurler kufurler hakaretler:)) dedim. Bana sana gercegi anlaticam ama tatmin olmayacaksin dedi. Sen gene de anlat dedim. Guya bu iki gerizekali kizi denemek icin (acaba baskasina pas verecek mi mesajina cevap verecek mi diye) benim erkek arkadasimin numarasindan mesajlasmislar kizla baska biri gibi ( erkek arkadasimla mustafanin nisanlisi hic tanismamis numarasini da bilmiyor kiz benimkinin) sonra da mesajlari silmis benimki ve kiz bir daha yazarsa diye korkusundan engellemis... Bana da anlatamamis.. Mis.. Mis.. 1.biz her seyi ilk birbirimizle konusan gulen eglenen bir ciftiz 2.madem korkuyorsun benden sen ne akla hizmet boyle bir sey yaparsin 3. Sen nasil o gece gozlerimin icne baka baka yalan soylersin ben bisey var hissediyorum diye bir saat direttigim halde 4.ben dogruyu soyledigine nasil inanayim simdi .. Erkek arkadasim eve gelmeden kizi Aradim dedim boyle byle bir olay var kimsin nesin o da olayi anlatti mustafa bana boyle bir oyun oynadi ben de anladim ve tekmeyi bastim erkek arkadasni tanimam etmem hicbi ilgim yok icin rahat olsun vs dedi ama ben rahatladim mi hayir belki de erkek arkadasimla mustafa kiza baski yapti boyle boyle diyeceksin diye cunku kiz nerden anliycak oyun oynandigini denendigini ben daha anlatmadan o basladi anlatmaya ya bir suru sey iste kizlar bu olayin ustunden 1 aya yakin sure gecti o zamandan beri baristik hicbisey olmamis gibi devam ama sen unuttun mu derseniz unutamadim bunu paylasabilecegim kimse de hok hayatimda sizlerib fikirlerini merak ediyorum sahiden ben mi ince eleyip sIk dokuyorum asiri mi supheciyim ya da tam tersi olay ayan beeyan ortada ben mi gorememisim gercekleri? Fikirlerinizi bekliyorum.