Söz Kesimi sizce söz tepsim nasil?

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
selam kizlar söz tepsimi sizlere gösterip fikir almak istedim.

bu sekilde süsledim sizce nasil? eksik birseylermi var yoksa böyle iyimi olmus yeterlimi yani?

iki tane ekliyorum 1. resimde tepsinin tutulacak yerli eflatun telle süslü

2. resimde tutulacak yeri süslü degil

sizce hangisi daha iyi tellimi telsiz mi?

fikirlerinizi bekliyorum:) tsk simdiden

:70:

Son düzenleyen: Moderatör:
:81: 2.resim cnm bencede moru koyma hayırlısı olsun şimdiden..

aynen :13:

Birde bu tepsinin üstüne koyduklarını yapıştırdınmı canım, ayrıca tepsin çok güzel olmuş.
Ellerine sağlık...:16:

yorumlariniz icin tskler arkadaslar, mor teli koymiyacagim hos durmuyor dediginiz gibi.. evet üstüne yapistirdim ama cikarabiliniyor sonradan :) tskler :71:

Bence çok güzel, sade ve şık olmuşşş :34: Allah tamamını erdirsin, mutluluklar...

selam kizlar söz tepsimi sizlere gösterip fikir almak istedim.

bu sekilde süsledim sizce nasil? eksik birseylermi var yoksa böyle iyimi olmus yeterlimi yani?

iki tane ekliyorum 1. resimde tepsinin tutulacak yerli eflatun telle süslü

2. resimde tutulacak yeri süslü degil

sizce hangisi daha iyi tellimi telsiz mi?

fikirlerinizi bekliyorum:) tsk simdiden

:70:

canım kenarlarına birşey koyma eğer tutma yerlerine birşey koyacaksanda beyaz tül koy bence mor tül koyma bende yapıyorum yüzük tepsisi bitsin resmini koyarım

Morsuz olsun bencede :71:

Yaa benimde tepsi falan almam lazım herhalde 15 günüm kaldı hiç bişey yapmadım ben :67:

Nasıl olcak ya nerden alcam ne yapıcam offffff annem havlu falan yapıo o ayrı zatende tepsi falan havada kaldı :43: :84:

canım kenarlarına birşey koyma eğer tutma yerlerine birşey koyacaksanda beyaz tül koy bence mor tül koyma bende yapıyorum yüzük tepsisi bitsin resmini koyarım

tamam canim:) zaten mor u koymayi düsünmüyorum pek beyenmemistim bende, fikir edinim dedim :)) tamam resimlerini bekliyourm canim:) tskler yorum icin:71:
bencede 2. resim teli koyma :34: mutluluklar :16:
tsklerr :)
Morsuz olsun bencede :71:

Yaa benimde tepsi falan almam lazım herhalde 15 günüm kaldı hiç bişey yapmadım ben :67:

Nasıl olcak ya nerden alcam ne yapıcam offffff annem havlu falan yapıo o ayrı zatende tepsi falan havada kaldı :43: :84:

canim tepsiniz varsa evde carsidan tül mül boncuk, nazar boncuk taslari falan alipta süsliyebilirsin, ben ugur böcek sectim cünkü nazar boncuk bulamadim:)) yorumun icin tskler morsuz yapacagim:):71:

çok tatlı olmuş tepsin..
moru koyma dicem bende ama gerek kalmamış zaten vermişsin kararını :34:
bi ömür mutluluklar dilerim :nazar:

Back