sizce söylesem mi sevgilime iki arada kaldım :(

ne olcak ev hanım. annemle büyük çatşma içerisindeyiz. zor duruyorum evde. 7 aydr hep ayn şeyleri duymaktan bktım :/. bana dediği ben doktor olsam baban almazdım. babamda mühendis bu arada. düşününa rtık

baban ne mühendisi? bazı mühendislik puanları tıptan yüksek sonuçta bu bakış açısını anlayamadım. annen doktorluk haricini meslekten saymıyor sanırım.

tabi ya çalışmadan olmaz ki bende istemem.
zaten kendini belli eder. calismak isteyen adam her türlü ozel devlet beklemez. biz de esimle is konusunda problem yasadik ordan biliyorum cok zor bosanmaya kadar gidiyor tartisma.

ben doktorum, sevgilim çevre mühendisi ve işi yok. askerden yeni geldi işe girmeye çalşıyor. annem sevgilimi yerden yere vuruyo. sen kaç sene okudun o 4 seneyi zor okumuş. kendine onu mu layık gördün. işsiz güçsüz berduşun teki.

bkıktımm arkadaşlar sevgilime diyemiyorum. sevgilimde yavaş davranıyo. babasınıın torpille işe sokmasnı bekliyo. özele gir diyorum daha yeni geldim diyo. bir hafta oldu geleli :/

sevgilime annemin dediklerini söylesem mi sizce?
Kesinlikle söylemeyin is bulup hersey normale dönse bile annenize tavır alır

Daha 1 hafta olmuş yazıktır ya askerlik kolay biseymi.
Anneniz çok haksız ve bencilce davranıyor. Onunki evlatta diğeri ağaç meyvesi sanki. Sabır gerek.
Ama ilerde işi olsada sorun cıkarır anneniz. Bir doktorun kazandıgıyla onunki bir olmaz neticede.

Askerliğini en rahat yapan erkek bile döndüğünde saçma sapan bir psikolojide oluyor. Daha 1 hafta olmuş, sevgiliniz döndüğünün farkina bile varamamiştir daha. Siz aylardir bekliyor olabilirsiniz ama, sevgiliniz resmen farkli bir hayattan çikip geldi. Biraz zaman taniyin. Eğer ilerleyen zamanlarda harekete geçmezse, o zaman hayiflanirsiniz.

Annenizin söylediklerine değinmiyorum bile. Bu şekilde çocuğuna kimseleri layık göremeyenler, genelde bahtini yapmayi pek beceremiyorlar. O yüzden seviyorsaniz arkasinda durun. Doktor mühendisten üstündür diye bir şey yok.

Anneniz onu sevmediği için senden soğutmaya aranızı bozmaya çalışıyor hepsi bu

Dört sene okumuş askerden de yeni gelmiş

zaten kendini belli eder. calismak isteyen adam her türlü ozel devlet beklemez. biz de esimle is konusunda problem yasadik ordan biliyorum cok zor bosanmaya kadar gidiyor tartisma.

yani rahat taklyor. başalrda benim doktor olmamı ondan önce işe girmemi takyordu. ama şimdi hiç öyle değil. iş bakmayı bile düşünmüyo. ben dedim baban torpil bulana kadar özelde çalış diye. adam tembel mi diye korkuyorum :KK43: kpss puanı fena değil aslında ama çabalamıyor

baban ne mühendisi? bazı mühendislik puanları tıptan yüksek sonuçta bu bakış açısını anlayamadım. annen doktorluk haricini meslekten saymıyor sanırım.

ziraar mühendisi babamıda beenmiyor hanmefendi.. babamın ziraati kazandığı dönemlerde puanı tıpla aynıymış. annesi istememiş tıpa gitmesini

yani rahat taklyor. başalrda benim doktor olmamı ondan önce işe girmemi takyordu. ama şimdi hiç öyle değil. iş bakmayı bile düşünmüyo. ben dedim baban torpil bulana kadar özelde çalış diye. adam tembel mi diye korkuyorum :KK43: kpss puanı fena değil aslında ama çabalamıyor
isde sorun o . doktor maasi azimsanacak bir mebla degil ona guveniyor olabilir. o yuzden asla maddi acidan yardimci olmayin ona.

Anneniz onu sevmediği için senden soğutmaya aranızı bozmaya çalışıyor hepsi bu

Dört sene okumuş askerden de yeni gelmiş

bende sevgilimde ışık görmek istiyorum çabalasn istiyorum annemi utandrsn istiyorum yoksa zehir edicek bana hayat :/

bende sevgilimde ışık görmek istiyorum çabalasn istiyorum annemi utandrsn istiyorum yoksa zehir edicek bana hayat :/

Çabalaması zaten şart senle gelecek kurmak istiyor ise o düşüncek bunu. Onun planı nedir vs bilmek şart tabi ki

daha 1 hafta olmus geleli insaf yaa

annen sana hayat arkadasi mi ayakli banka mi ariyor acaba
lise terkde olabilirdi, onlar insan degil mi, cok ayip, bu tarz dusunenleri kiniyorum, istersen 10 tane universite bitirsin adam olamadiktan sonra seni uzdukten sonra daha mi iyi sanki

ben doktorum, sevgilim çevre mühendisi ve işi yok. askerden yeni geldi işe girmeye çalşıyor. annem sevgilimi yerden yere vuruyo. sen kaç sene okudun o 4 seneyi zor okumuş. kendine onu mu layık gördün. işsiz güçsüz berduşun teki.

bkıktımm arkadaşlar sevgilime diyemiyorum. sevgilimde yavaş davranıyo. babasınıın torpille işe sokmasnı bekliyo. özele gir diyorum daha yeni geldim diyo. bir hafta oldu geleli :/

sevgilime annemin dediklerini söylesem mi sizce?
Eğer evlenmek istediğiniz kişi o ise asla söylemeyin. Eğer evlenirseniz ömür boyu annenizden nefret eder.Bu başınızı çoook ağrıtır. Onunla bir gelecek hayaliniz varsa SAKIN söylemeyin.

daha once hiç çalışmış mı peki uniyi yeni mi bitirmiş yoksa

27 yaşında hiç çalışmamış biri . bu iş olmaz ben erkekte bu kadar rahatlığı sevmiyorum .

dr. maaslari zannedildigi kadar yuksek degil.devlet memuru muhendiste dr yaklasik ayni maasi alir.doktorlarin doner sermaye gelirleri var ayrica. o da cok degil.ozeldeki uzman dr esas fena degil kazanci.ayrica muhendisin ozel sektorde calisani cok guzel kazaniyor.

27 yaşında hiç çalışmamış biri . bu iş olmaz ben erkekte bu kadar rahatlığı sevmiyorum .

dimi düşün 4 senelik üni okumuş. ben 25 yaşımda başladım çalışmaya 7 sene okudum :/ annem korkmakta haklı. evet çok seviyorum ama iş durumu düşündiriyo. kendine söyleseniz bol keseden benim işim hazır diyo ama ne olcağı belli değil.

acaba ufaktan desem mi annem bu yaşa kadar nasıl iş bulamamış diyo diye :KK43:

X