Sizce söylesem ayıp mı olur?

Benim annem 25 yıldır çalışıyor ve biz çocukken yanında gitsek bile asla almazdık ve annemde müsade etmezdi onlar bize vermediği sürece dokunmazdık herkesin evi ve özeli ve hala aynı evlere gidiyordu hastalandı bırakmak zorunda kaldı inan arıyorlar eve geliyorlar annem onları ziyarete gidiyor me demek ceplerine doldurmak habersiz paket açmak çok çirkin davranışlar

Bu göz hakkı değil ki hırsızlık.
Ne demek cebine meyve doldurmak yanlış anlama ama zaten evine meyve sebze alsın geçinsin diye çalışıyo yani kazandığı parayla zaten alır.
Hadi durumu yok diyelim en azından sormasi lazım.
Köpeğin oyuncağını izinsiz almak da aynı şekil.

Kızlar hepinize cevaplarınız icin cok tesekkür ederim. Ben de bu konuyu anneanneme ve birkac arkadasıma danıstım, hepsi durumun artık göz hakkından cıkıp hırsızlık boyutuna vardıgını söylediler.
Sizin de yorumlarınız icimi rahatlattı acıkcası, kendimi acımasız hissedecektim cunku. Muhtemelen sizin de dediginiz gibi yedigim iki cikolatada gözü kaldı diye laf etme olasılıgı yuksek, yaptıgının hadsizlik oldugunu anlasa bile işine de gelmez zaten. O yuzden guzel bir dille anlatacagım.
Tek cekincem evde kopegim onunla yalnız kaldıgı zaman ona bir sey yapar korkusu, cunku zaten cok dikkatsiz simdi bir de bana inat olsun diye kopegime zarar verebilir diye korkuyorum, hic onunla yalnız bırakmadım dikkatli davranmadıgı icin ama simdi kasti yaparsa diye ödüm patlıyor. Ne bileyim, çamaşır suyu olan kovayı ortada bırakıyor, ütü sıcakken kapıyı kapatmıyor falan, ya simdi bilerek yaparsa diye aklım kalıyor. Isıracak, saldıracak bir hayvan da degil cok uysal.
"... abla evde canının cektigi bir sey olursa bana söyle ben vereyim, bazı seyler paketli cunku acılıp icinden izinsiz yenildigi zaman hoş olmuyor" demeyi dusunuyorum.
Ya gerçekten onun utanması gerektigi yerde ben onu uyaracagım diye butun gun kara kara dusundum nasıl söylemem gerektigini. Arsızlık böyle oluyormus demek ki.

Bayagi bi yuzsuze benziyor anlasilan. Soylerken dikkat edinde evden degerli esyalarinizi taki vs alip gitmesin.

of ya benim de şatomun üstüne koyduğum Noel süsünü kargalar çalıyor, hem de hep
Takipteyim

evet eskiden bizim de yardımcımız annem ona yemek ayırıp bu senin tenceren dolaba koyuyorum alırsın dedigi zaman biz evde degilken utanıp almazdı bile. ancak biz verirsek alırdı. bu devirde böyle insan bulmak cok zor gercekten. bu bahsettigim abla ile bizim iliskimiz de öyle, gecen haftasonu bize geldi kahveye cagırmıstı annem ınanın kahvenin yanında ikram ettigim cikolatayı bile yemedi.

Cok yuzgoz olmus biraz tavrinizi koyun elbette calisiyorsa yada yapiyorsa emeginin karsiligini da hakkiyla aliyordur yani fazlasinda da gozu kalmasi istemesi de ne oluyor ayip denen birsey var bilmiyor mu acaba kendisi.

Okul kantininde çalışan abla vardı..
Ekmeğini peynirini yanında getirir tost basardi kendine..
Etrafta kimse yok 1000 dilim peynir var 999 kalsa ne olur demezdi.. okul sahibi burada ye iç dediği halde.. fakir olmak ayrı birsey..

Yaptığı çok ayıp.. böyle davranan ve konuşan birini evimde istemem.. bi yandan alıp yiyip isteyip bi yandan sanki bogaziniza diziyor..

Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla yaptıgı üstü kapalı hirsizlik iyi niyetinizi hor kullanmıs bence gerekirse böyle devam ederse işine sor vereceğini soyleyin bence etkili olursa birtek bu olur onun dısında uyarsanız da aynı davranacağini düsunüyorum

Birdaha izinsiz birşeye dokunursan aylığından keseceğim de.
Günahını almak istemiyorum ama Allah bilir bilmediğin daha neler götürdü

Acılmamıs bır kutuyı acmak henuz ıcınden bıe tane alınmıs yıyecegı bıtrmek bunlar cok ayıp yenı bırını alacaksanız bsuna knısmayın ama yıne de zor bır durum

Valla böylesinden takılarımıda saklardım hiç belli olmaz ne yapacağı. Önemli olan yediği içtiği değil güvenilir olup olmadığı bana hiç güvenilir gelmedi. Bence biran önce konuşun devam ederse başka birini bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…