- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
- Konu Sahibi redvelvetcake
"Hırsızlık" bu??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bu aynı kadınkabı begenmemisti suna koy öyle götureyim falan demisti. sacma sapan bahaneler. o zaman annem göz hakkı gunah yaptık dagıtmamız lazım diye diye zorla vermistim. simdi de babam yazık evde yiyemiyor demek ki dedigi icin bu konuyu bahane edemiyorum. yedi diye cıkaramazmısız falan filan. bana kalsa coktan gonderirdim evde en cok onunla ben vakit gecirmek zorunda kaldıgım icin, iyi bir kadın olmadıgını cok rahat anlıyorum. buyuk teyzem bile gördugu ilk gun bunu gonderin hic gözum tutmadı dedi. bekliyorum babam ya da annem yeter desin diye.
onu uyardin diye kopegine zarar verecek.degil heralde. guvenmiyorsan isine son ver canim.kızlar hepinize cok tesekkur ederim yaklasık 20 sayfa herkesi alıntılayamadım söyle acıklayayım, bastan ben kendisiyle hep siz diye konusuyordum, hep mesafeli durdum ve pek muhattap olmadıgım icin, onun actıgı muhabbetlere cok eslik etmedigim icin simdi ben söyledigim zaman cok sasırdı. benden beklemıyordu sanırım. o da benim onu cok sallamadıgımı dusunup bunun umrunda degil nasılsa ben yerim bir sey demiyor farkında degil dıye yapmaya devam etti. benim bilmedigimi, görmedigimi zannedip. hani fazla samimiyetten kaynaklanan bir durum da degil, kaldı ki ben anneme babama gelen seyleri bile bu rahatlıkta acıp yemem, kullanmam.
sonuc olarak bugun ilk geldiginde söyledim ve ben söyledikten sonra acıkta duran lokumlara dokunmamıs, hayret edici bir sekilde :) bakalım yarın ne yapacak, yarın evde de olmayacagım cunku. kopegim de yalnız kalacak onunla o yuzden biraz gerginim acıkcası. ama bugun ben söyledikten uyardıktan sonra asırı iyi davranmaya basladı ve cok özenli calıstı. anneme söyleyecegimi zannedip korkmus olabilir, ya da gercekten yaptıgı yanlıslıgın farkına vardı (pek sanmıyorum ama).
uyardım kibar bir sekilde, simdi cok özenli davranıyor, bir hatasını daha görürsem o zaman cıkartacagım. maalesef su an iki lokum yedi diye yani yemek bahanesi ile isten cıkarmayı babam kabul etmez, bosver takma diyor zaten. bakalım tetikteyim ben de tesekkur ederim tavsiye icin:)
sabırlı ve iyi niyetlisiniz. abla da farkında.
işe ihtiyacı olan, bu kadar cüretkar ve arsız çalışamaz.
paranızla huzurunuzu bozuyorsunuz. keşke işe gerçekten ihtiyacı olan birini bulabilseniz.
sinir oldum yav.
aynen ben de cok sevındım evin icinde yılan varmıs gibi hissediyordum cok iyi oldu. keske ben varken yapılsaydı o son konusma ama neyse artık gitti ya cok sukur. hem de biz cıkarmıs da olmadık kendisi ayrıldı teknik olarakyeni gelişmeye sevndim sonunda evden gitmiş süper insanın sinirlerni bozan cinsten
tüh yaaa sizin de içinizde kalmış benim gibi bazı şeyleraynen ben de cok sevındım evin icinde yılan varmıs gibi hissediyordum cok iyi oldu. keske ben varken yapılsaydı o son konusma ama neyse artık gitti ya cok sukur. hem de biz cıkarmıs da olmadık kendisi ayrıldı teknik olarak![]()
valla kaldı cidden ama mesela onun komsusu da bizim yan eve ise geliyor, onunla muhabbet edebilirim her an. o derece icimde kaldı her an agzımdan dökülebilirtüh yaaa sizin de içinizde kalmış benim gibi bazı şeyler
eski bakıcı ile yolları ayırırken tam herşeyi söyleyemedim hala içimde
Allah karşınıza iyi hayırlı insanlar çıkarsın