kızlar hepinize cok tesekkur ederim yaklasık 20 sayfa herkesi alıntılayamadım söyle acıklayayım, bastan ben kendisiyle hep siz diye konusuyordum, hep mesafeli durdum ve pek muhattap olmadıgım icin, onun actıgı muhabbetlere cok eslik etmedigim icin simdi ben söyledigim zaman cok sasırdı. benden beklemıyordu sanırım. o da benim onu cok sallamadıgımı dusunup bunun umrunda degil nasılsa ben yerim bir sey demiyor farkında degil dıye yapmaya devam etti. benim bilmedigimi, görmedigimi zannedip. hani fazla samimiyetten kaynaklanan bir durum da degil, kaldı ki ben anneme babama gelen seyleri bile bu rahatlıkta acıp yemem, kullanmam.
sonuc olarak bugun ilk geldiginde söyledim ve ben söyledikten sonra acıkta duran lokumlara dokunmamıs, hayret edici bir sekilde :) bakalım yarın ne yapacak, yarın evde de olmayacagım cunku. kopegim de yalnız kalacak onunla o yuzden biraz gerginim acıkcası. ama bugun ben söyledikten uyardıktan sonra asırı iyi davranmaya basladı ve cok özenli calıstı. anneme söyleyecegimi zannedip korkmus olabilir, ya da gercekten yaptıgı yanlıslıgın farkına vardı (pek sanmıyorum ama).