Sizce söylesem ayıp mı olur?

Herkes yazmış ama bence siz yanlış yapıyorsunuz konuşmakla olmaz köpeğin oyuncağına kadar almış .bi kere çalan (( izinsiz almK çalmaktır neticede)) hep çalar.bugun bi lokum olur yarın paraya kadar gider.konuşulacak bisey yok siz onun aldığına eminseniz bence işine son verin.

Muhtemelen huyu öyle evde herşey bol olmadığı için sizde görüp dayanamayıp yiyor..
Valla zor ince hassas işler işten çıkarsanız sanırım en doğrusu işten çıkarmak ama çıkarıncaya kadar uyarmalısınız.Biz senin yemende içmende deiliz ama hiç açılmamış bir kutuyu açman çok ayıp oldu lütfen birdaha tekrarlama şeklinde ay yemek konusunu konuşmak çok tuhaf Allah yardımcınız olsun

Hic böylesi denk gelmedi zorla veririm herseyi.Bu boyle olmaz bir işyerinde çalıssa ne olacak begendigi herseyi alıp gidecekmi.
Yeni birini bulun

Harama gözünü diken ve sizin evinizden evine haram lokma götüren birini asla evime sokmam. Yaptığı hırsızlık... oyuncak çalmış yemek araklamış sesinizin çıkması ve işine son vermek için ne çalmasını bekleyeceksiniz?
Konuşmakla iyi yapmışsınız iyi niyetinizi fazlasıyla suistimal etmiş.

Çok sinir bozucu bir durum
yerinde olsam eve kutu çikolata lokum alırdım koyarken de o servisleri kahveye biri gelir diye tutuyorum onları bozmazsan canın çekince kutudan yersen sevinirim falan derdim

O evin sahibi sizsiniz neden kose bucak herseyi saklayarak ya da rahatsiz olarak yapasiniz yiyesiniz ki? Sinirlarinizi cizin. Değişeceğini sanmıyorum konussaniz da,baska birini bulsaniz daha iyi olur sanki yeterince sizinle yuz goz olmus çünkü..

kızlar hepinize cok tesekkur ederim yaklasık 20 sayfa herkesi alıntılayamadım söyle acıklayayım, bastan ben kendisiyle hep siz diye konusuyordum, hep mesafeli durdum ve pek muhattap olmadıgım icin, onun actıgı muhabbetlere cok eslik etmedigim icin simdi ben söyledigim zaman cok sasırdı. benden beklemıyordu sanırım. o da benim onu cok sallamadıgımı dusunup bunun umrunda degil nasılsa ben yerim bir sey demiyor farkında degil dıye yapmaya devam etti. benim bilmedigimi, görmedigimi zannedip. hani fazla samimiyetten kaynaklanan bir durum da degil, kaldı ki ben anneme babama gelen seyleri bile bu rahatlıkta acıp yemem, kullanmam.
sonuc olarak bugun ilk geldiginde söyledim ve ben söyledikten sonra acıkta duran lokumlara dokunmamıs, hayret edici bir sekilde :) bakalım yarın ne yapacak, yarın evde de olmayacagım cunku. kopegim de yalnız kalacak onunla o yuzden biraz gerginim acıkcası. ama bugun ben söyledikten uyardıktan sonra asırı iyi davranmaya basladı ve cok özenli calıstı. anneme söyleyecegimi zannedip korkmus olabilir, ya da gercekten yaptıgı yanlıslıgın farkına vardı (pek sanmıyorum ama).

Yoruma hala ihtiyacınız var mı bilemiyorum; ama en sizin yerinizde olsam her şeyden önce "güven"in gelmesi gerektiğini düşündüğüm için bir şans daha verip sonra bir daha aynı şeyi yaparsa başka birini arardım. Suistimale hiç gelemiyorum. Nacizane, siz iyi niyetli olmasanız bu kadar şans vermez ve hayatından bu derece haberdar olmazdınız zaten o da ayrı bir incelik.

Sevgiler..

Bende pek iyi niyetli bulmadım biraz aç gözlü gördüm asla birisinin çikolata paketini açmam açılmasını hoş görmem ve kul hakkıdır evinden meyve almak nedir yani yuh.. Ne yersem kar die bakıyor sanırım. Bence kırmadan o çikolatarı açmıyacaktım bende hediye götürecektim lütfen bunlara dikkat edin deyin sınırı çizin devam ederse arayın baskasını

Sanırsınız yanınızda karın tokluğuna çalışıyor, o nasıl rahatlık öyle. Siz ona emeğinin karşılığını zaten ödüyorsunuz, onun dışında sizden habersiz bir lokma yese, helal edin çok canım çekti yedim demesi lazım, ki öyle bir şey yapsa siz daha da verici davranırsiniz eminim, iyi niyetiniz çok belli oluyor.

Ben de olsam söyleyemem böyle şeyleri zorlanirim ama bu yaptığı maalesef ki hırsızlık ve siz yanlışını yüzüne vurup uyarmazsaniz başkalarına da aynısını yapacak ve alışkanlık haline getirecek yani aslında ses çıkarmamak kötülük oluyor iki taraf için de.

Bir süre gozlemleyin gerçekten nazik uyarınızi dikkate alıp almadığına bakın, değişen bir şey olmazsa bir an evvel o hanımla vedalaşın

Aslında hakilaten haddini çoktan aşmış, bakın durumu sizi gibi olmayabilir fakat bu her zaman böyle olacak. Siz o hanımefendinin ekmek kapısısınız, başka bir yerde bulamayacağı rahatlığı kullanıyor da olabilir. Tavrı hiç hoş değil.
Onun durumunun kötülüğü sizin kabahatiniz değil ki. Sizin de eşiniz çalışıyor, yaptığı işte emek hırsızlığı yapıyor mu..
Konu çikolata şeker değil aslında, ben anlıyorum sizi..
Konuşmanızda fayda var, sükunetinizi korursunuz, fakat karşınızdaki umarım lokmalarını saydığınızı, zenginsiniz diye 2 muzun lafını yaptığınızı, köpeğinizin oyuncağını oğluna layık görmediğini düşünmez..

Aslında hakilaten haddini çoktan aşmış, bakın durumu sizi gibi olmayabilir fakat bu her zaman böyle olacak. Siz o hanımefendinin ekmek kapısısınız, başka bir yerde bulamayacağı rahatlığı kullanıyor da olabilir. Tavrı hiç hoş değil.
Onun durumunun kötülüğü sizin kabahatiniz değil ki. Sizin de eşiniz çalışıyor, yaptığı işte emek hırsızlığı yapıyor mu..
Konu çikolata şeker değil aslında, ben anlıyorum sizi..
Konuşmanızda fayda var, sükunetinizi korursunuz, fakat karşınızdaki umarım lokmalarını saydığınızı, zenginsiniz diye 2 muzun lafını yaptığınızı, köpeğinizin oyuncağını oğluna layık görmediğini düşünmez..
Evet bızdekı rahatlığı başka yerde bulamaz kendısi de bundan emın olduğu ıcın anemi gördüğü yerde Allah sizden razı olsun karşıma çıktınız a getiriyor, annem olmadığında da bır saat erken çıkıyor evın market alısverısını de bızden yapıyor. Babam birebir pay sahibi olduğu sırkette bile bızım 4-5 sayfadan uzun çıktılarımızı sırketın malzemelerını şahsi işleri icin kullanıyor olmasın dıye almazken bizimki çalışan değil de evin bir bireyi gibi bızden rahat.
Ben onu uyardıktan sonra hıcbır şeker cıkolataya dokunmadı, o gün o sınırle Allah gunah yazmasın onun yine sinsice yavaş yavaş yuruttugu bırkac seyı de gözünün önünde çöpe atmıstım. Her gün azar azar yerse belli olmadığını zannedıyor ama onun lokmalarını saydığımdan değil, bunu aklınca kurnazlıkla yaptığı icin sinirleniyorum. Ben arkamı dönünce bır seyler yıyip telefonla oynuyor ben gwlınce ben asla bır şey yemem dokunmam da diyor. Yalan söylemese bari. Bu kadın uç tane de çocuk yetıstırıyor bır de üstüne.
Ay kusura bakmayın gece gece sınırlendım tekrar sıze yazdım uzun uzun:(

Sanırsınız yanınızda karın tokluğuna çalışıyor, o nasıl rahatlık öyle. Siz ona emeğinin karşılığını zaten ödüyorsunuz, onun dışında sizden habersiz bir lokma yese, helal edin çok canım çekti yedim demesi lazım, ki öyle bir şey yapsa siz daha da verici davranırsiniz eminim, iyi niyetiniz çok belli oluyor.

Ben de olsam söyleyemem böyle şeyleri zorlanirim ama bu yaptığı maalesef ki hırsızlık ve siz yanlışını yüzüne vurup uyarmazsaniz başkalarına da aynısını yapacak ve alışkanlık haline getirecek yani aslında ses çıkarmamak kötülük oluyor iki taraf için de.

Bir süre gozlemleyin gerçekten nazik uyarınızi dikkate alıp almadığına bakın, değişen bir şey olmazsa bir an evvel o hanımla vedalaşın
Inanın onu uyardığım gün yapacağım cok cok onemlı bır görüşme ıptal oldu, bütün gün vicdan azabı cektim acaba kadına yazık mı oldu kötülük mu yaptım da ben buldum sımdı dıye.
Ben uyardıktan sonra neyse kı hıcbır seye dokunmadı, üstünde fıyonk olan lokumun kurdelesını de kaldırdım hıc dokunmamış. Ben onunla cok nadir konuşup bır seyler söylediğim icin herhalde ciddiye aldı, bundan sonra yıyecegını sanmıyorum. Insallah yani

Bende pek iyi niyetli bulmadım biraz aç gözlü gördüm asla birisinin çikolata paketini açmam açılmasını hoş görmem ve kul hakkıdır evinden meyve almak nedir yani yuh.. Ne yersem kar die bakıyor sanırım. Bence kırmadan o çikolatarı açmıyacaktım bende hediye götürecektim lütfen bunlara dikkat edin deyin sınırı çizin devam ederse arayın baskasını
Evet aynen ben de öyle dedım, paketle olanlara dokunmasan iyi olur hedıye onlar canının çektiği bır şey olursa benden ıste bundan sonra dıye. Ben de hep şimdiye kadar göz hakkıdır bılmem nedir diye diye sustum ama üstü kurdelelı lokumlar benım ıcın son nokta oldu.

Harama gözünü diken ve sizin evinizden evine haram lokma götüren birini asla evime sokmam. Yaptığı hırsızlık... oyuncak çalmış yemek araklamış sesinizin çıkması ve işine son vermek için ne çalmasını bekleyeceksiniz?
Konuşmakla iyi yapmışsınız iyi niyetinizi fazlasıyla suistimal etmiş.
Benım en hassas olduğum konu köpegim. Eger onun bır dıkkatsızlıgınden dolayı kopegıme bir şey olursa işten çıkarmak degil ben de onun canını yakarım. Su an maalesef annemin rahatsızlığından dolayı eve hemen uyum sağlayacak birini araştırıp bulmamız zor, ve yemek kısmı ıcın de babam hep bosver yesin yazık dıye baktığı ıcın bunu bahane edıp işine son veremıyorum da. Bakalım bundan sonra nasıl davranacak son ıkı gündür neyse kı daha ozenlı çalışıyor ve daha da onemlısı hıcbır cıkolatada eksık yok :)

bizde vardı öyle..yemek beğenmez,çay beğenmez sanki biz ona yardımcı gittik..şükür çıktı..evimizde rahat rahat hareket ediyoruz artık :)

O evin sahibi sizsiniz neden kose bucak herseyi saklayarak ya da rahatsiz olarak yapasiniz yiyesiniz ki? Sinirlarinizi cizin. Değişeceğini sanmıyorum konussaniz da,baska birini bulsaniz daha iyi olur sanki yeterince sizinle yuz goz olmus çünkü..

Insanın kendı evınde sureklı bır seylerı saklayıp rahatsız yasaması cok sıkıntılı bır durum valla söyledım o kadar rahatladım kı ınsallah artık ona göre davranır. Bu haftasonu da gelmeyecek rahat rahat hedıyelerımızı de koyduk. Şaka gibi :D

İnsan fakir olur ama pislik , kara cahil , görgüsüz , ahlaksız , arsız olmaz ya. Bu kadınla çalışmayın bence. Bir daha evinize almayın.

Çok sinirlendim ya.
Bence iyi görünmeye çalışan hain bır kadın, benim onu ılk gördüğüm günden beri gözüm tutmadı ama annemler tamam dedi bır sene oldu neredeyse Ben hıc sevemedım, konuşmuyorum bıle hıc. Kötü nıyetlı ve hadsiz olduğunu düşünüyorum. Benım ona taktığım ve o yüzden uğraştığımdan da değil, burada bahsettigim çoğu seyı ben farkında olmama rağmen ailemle paylaşmadım, ta kı annem bana konuyu açana dek. Annem ıyılessın ınsallah Bahara doğru yenı bırını buluruz. Ben de her gün o siniri yasıyorum maalesef o kadın yüzünden neyse kı sımdı tırstı da düzgün davranıyor

Yoruma hala ihtiyacınız var mı bilemiyorum; ama en sizin yerinizde olsam her şeyden önce "güven"in gelmesi gerektiğini düşündüğüm için bir şans daha verip sonra bir daha aynı şeyi yaparsa başka birini arardım. Suistimale hiç gelemiyorum. Nacizane, siz iyi niyetli olmasanız bu kadar şans vermez ve hayatından bu derece haberdar olmazdınız zaten o da ayrı bir incelik.

Sevgiler..
Evet ben de su an gözlem aşamasındayım bakalım insallah aynı davranışlarla bir daha karşılaşmam, uyardıktan sonra aynı hatayı yaparsa artık kendı ipini de kendısı cekmıs olur bana sadece duruma nokta koymak kalır..
teşekkür ederim:)

Back