Sizce sorun mu?

Arkadasim sen neden esinden bi tepki bise bekliosun ki o uatak ikinizin yatagi e ozlemissin esini belli bosa gururun ne anlami git gir yatagina ondan tepki beklerken bak da baska bişeyle karailasma sonra neyin inadi bu

niye bağırmasını bekliyorsunuz
bu gece giyin geceliğinizi adamı yatakta karşılayın :)
telefonla da oynamayın
hakikaten çok sinir bozucu gözüme gözüme ışık giriyor.

Ev iş çocuk bakımı derken, kendi bakımını yapmayı unutuyorsan eğer. Tıpkı sana ilaçların yaptığı cinsel isteksizliği, sen de ona yapıyor olmalısın. İş yerinde gidip görüyorlar oohh süslü püslü bayanlar. Eve geliyorlar altı kaval üstü şişhane kıyafetler. Siz olsanız sizi arzular mısınız?

Bence bir an önce kendinize çeki düzen verin, 3 ay cinsel ilişkiye girmemek bugün uslu duran adamı bile ilk oynak kadın yoldan çıkartır. Derhal birleştirin yataklarınızı. Adamın seni yatakta gördüğü yok ki arzulasın.

Kızma bana bu hepimiz için geçerli

Bence açık açık konuşmalısın, bizimde böyle bir problemimiz oldu bir kaç ay öncesinde. Ben bir kavga sırasında söyleyiverdim adam gibi oturup konuşmak yerine, hatta ağladım bile neden böyle oldu vs diye. Bizim 3 ay olmamıştı gerçi. Kavga sırasında dediğimden onun tarafından ben sana yetmiyormuyum a bile geldi olay. Neyse sonra oturduk konuştuk; yoğun iş, borç gibi şeylerden kaynaklandığını söyledi ayrıca beni de suçlamadı değil- neyse ki ben kendimi haklı çıkardım :KK53: sonra fazlasıyla düzeldi baya dikkat etmeye başladı. Sen de git konuş al karşına, merak etme oluyor bazen böyle şeyler.

Doktorunuzla konuşarak ilaçları belli süre ara verin veya azaltın bence doktor sorun olmaz derse

hadi senin ilaçtan dolayı bi dezavantajın var..Eşin erkek adam yani , milleti bıraksan düz duvara tırmanacak(erkekler için diyorum) eşinde bi bit yeniği var ama çıkar kokusu.

3 ay çok uzun bir süre . Bence esinizle açık açık konusmalisiniz. Ben eşlerin her koşulda kesinlikle yatak ayirmamasi gerektiğini düşünüyorum. Beraber yatarken illa cinsellik olsun diye değil sarilirsin birbirini öper koklar öyle uyursun. hatta ben en çok bunu severim bilirim ki o yatağa yattıktan sonra eşim bana sarılacak öpüp koklayacak bebegimizi sevip dua edecek :) biz de şu anda hamileligimden dolayı aktif olarak cinselliği yasayamiyoryz ama bunun dışındaki herseyi yasayabiliyoruz yani birbirimize olan bagimizi koruyoruz. Esimden 10 gündür ayrıyım ve ona sarılmayı , onun bana sarilmasini deli gibi özledim. Siz nasıl dayaniyorsunuz :) bu gece güzelce giyinin hiçbişey demeden gidin yanına uzanın bir de güzel sarılıp opun esinizi :) bakın mutlaka esiniz de size karşılık verecektir arayi daha fazla açmayın :KK66:

M
Konu sahibi arkadaşım aynı hatayı ben de kızım doğduğu zaman yapmıştım. Kızımla birlikte uyuyordum, bu yaklaşık 6 ay devam etti. Bende eşim neden beni istemiyor diye düşünmüyor değildim. Ama bir gün eşim bu böyle daha ne kadar sürecek dedi. Ne dedim. Daha ne kadar çocukla uyuyacaksın, kendimi resmen dul adam gibi hissediyorum artık dedi. Hiç memnuniyetsiz gibi görünmüyordun dedim. Sen ne zaman durumun farkına varacaksın diye bekledim ama anladım ki hiç fark etmeyeceksin. Ben artık elimi attığımda boşluğa gelsin istemiyorum karıma sarılıp uyumak istiyorum diye bağırdı adam. Ne kadar dolduysa artıkk :))))
Ayy keske benimki de bagirsa hemen yatagima geri donerim. Ama esimde tik yok.

X