Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esimle 3 aydir birlikte olmuyoruz. Benden de istek yok ondan da. 3 ay cok uzun bir zaman gibi geldi. Birlikte uyumuyoruz. Oglumla yatiyorum ben. Ne o bana yanasiyor ne de ben. Ben de o bana yanasana kadar yanasmiycam acaba yanlismi yapiyorum. Baska birisi olmadigindan eminim. Teli hep ortada . Is cikisi hergun evde gezmesi tozmasi yoktur. Hafta sonlari dipimizde. Ama bir erkek 3 ay neden yapmazki yaa
Ben hic minciklamadim adami ya.adama kendinizi unutturmuşsunuz ancak bunu nasıl becerdiniz? insan arada bir gider mıncıklar
Ben hic minciklamadim adami ya.
Esimle 3 aydir birlikte olmuyoruz. Benden de istek yok ondan da. 3 ay cok uzun bir zaman gibi geldi. Birlikte uyumuyoruz. Oglumla yatiyorum ben. Ne o bana yanasiyor ne de ben. Ben de o bana yanasana kadar yanasmiycam acaba yanlismi yapiyorum. Baska birisi olmadigindan eminim. Teli hep ortada . Is cikisi hergun evde gezmesi tozmasi yoktur. Hafta sonlari dipimizde. Ama bir erkek 3 ay neden yapmazki yaa
Evliliğinizin dinamiklerini bilemeyiz. Normalde hep kocanız mı ilk adımı atardı? Aranızda dile getirilmemiş bile olsa böyle bir iş bölümü var mı?
Siz ilk adımı atmaktan neden çekiniyorsunuz? Utanıyor musunuz? Kocanız refüze eder diye mi çekiniyorsunuz? İnada mı bindirdiniz? Kocanızın istek duymadığını nereden biliyorsunuz? Siz bu gidişattan aslında içten içe memnun olup sadece evliliğinize bir zarar gelmesinden korkuyor olabilir misiniz?
Oğlunuzla aynı yatakta yatarak kocanızla aranıza duvar örmüşsünüz. Bunu belki bir mesaj olarak algılamıştır. Sizinle yatmaya alışan oğlunuzu yerinden etmeye çekiniyordur. Hepsinden önemlisi aynı yatakta yatarken spontane olarak gelişebilecek her türlü yakınlığı engellemiş oluyorsunuz. Arayı daha fazla açmadan hiç olmazsa şaka yollu 'oğlan yüzünden ağabey kardeş olduk seninle' gibi konuşun. Sizinkine benzer aktif bir konu var, ara uzayıp kadın da inat edince neler olabiliyor bir bakın isterseniz.
çocukla yattığın içindir.niye oğlunla yatıyon ki hemEsimle 3 aydir birlikte olmuyoruz. Benden de istek yok ondan da. 3 ay cok uzun bir zaman gibi geldi. Birlikte uyumuyoruz. Oglumla yatiyorum ben. Ne o bana yanasiyor ne de ben. Ben de o bana yanasana kadar yanasmiycam acaba yanlismi yapiyorum. Baska birisi olmadigindan eminim. Teli hep ortada . Is cikisi hergun evde gezmesi tozmasi yoktur. Hafta sonlari dipimizde. Ama bir erkek 3 ay neden yapmazki yaa
4 yasinda cocukla her gece yatman gereksiz olmus bu kadar ayrilik da arayi sogutmus erkekleri sex makinesi gibi dusunmemek lazim 3 AY BI ERKEK NASI DURUR e senden soguduysa seni umursamaz kadin nasi duruyosa o da durur4 yasinda oglum. Bu kis yataklari ayirdim oglumun yanina gectim. Orda kaldim . Oglumu uyuturken yaninda uykuya geciyorum. Ama bu durumdan esimde sikayetci degil.
Ayy keske benimki de bagirsa hemen yatagima geri donerim. Ama esimde tik yok.Konu sahibi arkadaşım aynı hatayı ben de kızım doğduğu zaman yapmıştım. Kızımla birlikte uyuyordum, bu yaklaşık 6 ay devam etti. Bende eşim neden beni istemiyor diye düşünmüyor değildim. Ama bir gün eşim bu böyle daha ne kadar sürecek dedi. Ne dedim. Daha ne kadar çocukla uyuyacaksın, kendimi resmen dul adam gibi hissediyorum artık dedi. Hiç memnuniyetsiz gibi görünmüyordun dedim. Sen ne zaman durumun farkına varacaksın diye bekledim ama anladım ki hiç fark etmeyeceksin. Ben artık elimi attığımda boşluğa gelsin istemiyorum karıma sarılıp uyumak istiyorum diye bağırdı adam. Ne kadar dolduysa artıkk :))))
Ayy keske benimki de bagirsa hemen yatagima geri donerim. Ama esimde tik yok.