Benimde icimden yanasmak gelmiyor. Ama son zamanlarda cok gergin bana karsi.Acik acik konusun bu konuyu o sizin esiniz. Ayrica o yaklasana kadar yaklasmayacagim diye inat etmekde gereksiz. Bosuna yipratacaginiza kendinizi adimi siz atin.
Tabiki olabilir. Bu durumda zamana birakayim o zaman.Siz ne hissediyorsanız aynısı olabilir mi?
Öyle tabi baya zaman olmuşTabiki olabilir. Bu durumda zamana birakayim o zaman.
4 yasinda oglum. Bu kis yataklari ayirdim oglumun yanina gectim. Orda kaldim . Oglumu uyuturken yaninda uykuya geciyorum. Ama bu durumdan esimde sikayetci degil.Öyle tabi baya zaman olmuş
çocuğunuz küçük mü ?
Ooo çok büyümüş artık ayrı uyuması gerekli4 yasinda oglum. Bu kis yataklari ayirdim oglumun yanina gectim. Orda kaldim . Oglumu uyuturken yaninda uykuya geciyorum. Ama bu durumdan esimde sikayetci degil.
Yok yatak ayirma konusunda sikayetcide degil. Oyle olsa soylerdi. Halinden cok memnun gorunuyor. Internette falanda cok takilmaz. Suana kadar hicbirseyini yakalamadim.Yatak ayırdığınız sürece soğukluk artar. Sen zamana bırak o da bıraksın sonu nereye kadar? Belki de yatak ayırmanıza kızıyordur. Konuştunuz mu bu konuyu bilmiyorum ama. Susmak ve tepki vermeyerek anlamanızı sağlamaya çalışıyordur. Anlamışsınız gerçi ama adımı siz atmayı deneyin bence.
Siz ona sorabilirsiniz. İkiniz de sorun yapmıyorsanız bilemem ama yaşınız genç anladığım kadarıyla. YAşlı teyze amcalara dönmeyin bu yaşta :)Yok yatak ayirma konusunda sikayetcide degil. Oyle olsa soylerdi. Halinden cok memnun gorunuyor. Internette falanda cok takilmaz. Suana kadar hicbirseyini yakalamadim.
guldurdunuz beni :)) ama yadli amca teyze olduk vallahi.Siz ona sorabilirsiniz. İkiniz de sorun yapmıyorsanız bilemem ama yaşınız genç anladığım kadarıyla. YAşlı teyze amcalara dönmeyin bu yaşta :)
Bir nevi adamı siz terkedip gitmişsiniz, ama niye yanaşmıyor mu diyorsunuz?4 yasinda oglum. Bu kis yataklari ayirdim oglumun yanina gectim. Orda kaldim . Oglumu uyuturken yaninda uykuya geciyorum. Ama bu durumdan esimde sikayetci degil.
ramazan münasebetiyle çok kişi kapalı zatenEsimle 3 aydir birlikte olmuyoruz. Benden de istek yok ondan da. 3 ay cok uzun bir zaman gibi geldi. Birlikte uyumuyoruz. Oglumla yatiyorum ben. Ne o bana yanasiyor ne de ben. Ben de o bana yanasana kadar yanasmiycam acaba yanlismi yapiyorum. Baska birisi olmadigindan eminim. Teli hep ortada . Is cikisi hergun evde gezmesi tozmasi yoktur. Hafta sonlari dipimizde. Ama bir erkek 3 ay neden yapmazki yaa
Evliliğinizin dinamiklerini bilemeyiz. Normalde hep kocanız mı ilk adımı atardı? Aranızda dile getirilmemiş bile olsa böyle bir iş bölümü var mı?Esimle 3 aydir birlikte olmuyoruz. Benden de istek yok ondan da. 3 ay cok uzun bir zaman gibi geldi. Birlikte uyumuyoruz. Oglumla yatiyorum ben. Ne o bana yanasiyor ne de ben. Ben de o bana yanasana kadar yanasmiycam acaba yanlismi yapiyorum. Baska birisi olmadigindan eminim. Teli hep ortada . Is cikisi hergun evde gezmesi tozmasi yoktur. Hafta sonlari dipimizde. Ama bir erkek 3 ay neden yapmazki yaa