Sizce sorun bende mi ??

mor cilek

Epistemolojik üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
595
200
Hayatımın son 3 senesinde genel olarak sevgilisi olan nişanlı veya evli erkekler tarafından ilgi gördüm. Bana böyle iltifat eden üzerime düşen erkeklerin sonradan araştırdıkça hayatlarında birisi olduğunu öğreniyorum ya ben napıyorum bu erkeklere beni ne olarak görüyorlar anlamıyorum ki valla kafam önümde yürürüm yani öyle milletin sevgilisine göz koyan bir tip asla değilim ama sadece çalıştığım yerde veya arkadaş ortamlarında çok güler yüzlü sempatik cana yakın, içten olduğumu söylerler sebebi bu mu acaba ??

Sözlümden yeni ayrıldım. Bir aracı vasıtasıyla istemeye geleceğini söyleyen birisi oldu araştırdım hayatında birisi var neymiş 2 ayda bir sevgili değiştiriyormuş neymiş hayatının kadınını arıyormuş neymiş guya o kadın benim ve onu yola getireceğim de bir daha böyle şeyler yapmayacak.
Bugün benim için sevgilisini terk eden yarın da başkası için beni terk eder.

Sorun acaba benim güler yüzümü samimiyetimi yanlış anlamaları mı ??

Olabilir. .
hareketlerin doğalsa yanlış anlaşılabiliyor insan. .
aman uzak durun evli & sevgilisi olan adam yarın seni de bırakıp gider..

Olabilir. .
hareketlerin doğalsa yanlış anlaşılabiliyor insan. .
aman uzak durun evli & sevgilisi olan adam yarın seni de bırakıp gider..
haklısın uzak durmaya çalışıyorum ama eski sözlüm erkeklerle arama mesafe koyamadığımı onların beni yanlış anlayabileceğini söylerdi

Erkeklere karşı çok sıcak kanlı ve girişken olmak zorunda değilsin. Mesafe her daim iyidir.
mesafe koyamıyorum sanırım suratsız insanları hiç sevmem sadece tanımadığım erkeklere suratsız davranıyrum tanıştıktan sonra suratsız olamıyorum

mesafe koyamıyorum sanırım suratsız insanları hiç sevmem sadece tanımadığım erkeklere suratsız davranıyrum tanıştıktan sonra suratsız olamıyorum

Mesafe koymak sutatsizlik anlamına gelmiyor. Dikkatli olmakta fayda var. Bak durumun farkındasin ki konu açmissin. Biraz samimiyet dozajini ayarla hepsi bu.

haklısın uzak durmaya çalışıyorum ama eski sözlüm erkeklerle arama mesafe koyamadığımı onların beni yanlış anlayabileceğini söylerdi

Seni çok iyi anlıyorum. .
Olduğun gibi doğal olunca yanlış anlaşılabiliyor. .
iyi niyetli değil herkes. .

Bazi erkekler de ilk gozgoze gelisle bile yuz vermissin gibi davraniyorlar, anlayislari oyle, onlar kendileri gibi saniyorlar kadinlari.

Mesafeli olmak suratsiz olmak degildir ki canim. Hem mesafeli hem guleryuzlu olabilirsin.

İş yerindeki erkekler sen iyi Baksan da sana kız kardeş gibi bakmazlar. Onlar aileden değil!

Samimiyetini erkeklere kur yapıyorsun gibi algılanmış. Eşimin de beni en çok uyardığı konuydu bu sevgiliyken. Çok samimi konuşuyorsun. Erkekler onlara ilgi gosteriyorsun sanıyor derdi bi de kavga ederdik hayır öyle değilim diye.

Buradaki konulardan da biliyorum zaten ben hayatında birisi olan insanla konuşmamaya çalışıyorum ama onlar da ben kendimi geri çekince daha çok üstüme geliyorlar
Allah belalarini versin sorun yokken boyle seyler yapanin. Anlamiyorum, uckuruna sahip cikamayan adamlara seveni varken

Ben bela çağırmaya inanan bir insanım.

"Neden hep böyle? Neden hep evli insanlar?" diye sorup kendinizde sorun aramayı bırakmalısınız bence.

Siz "Hep bana mı denk gelir?" dedikçe hep size denk gelecek.

Evlenene kadar hasbelkader karşıma çıkan her erkek benden flört sinyalleri aldı. Nasıl başarıyordum bilmiyorum ben de. Evli bekar farketmeksizin ben kaçtım onlar kovaladı. Bazı insanlar böyle oluyor demek ki, şeytan tüyü falan derler ya öyle bişey.

Evlendikten sonra çevremde doğru düzgün adam kalmadı. Facebook listemden 1 gün içinde 17 kişi uçmuştu o zamanlar. Erkekler tuhaf varlıklar.

Ben nasıl çözdüm, laftan anlayacak olana anlatarak, anlamayanı da umursamayarak yok sayarak...

Ben bela çağırmaya inanan bir insanım.

"Neden hep böyle? Neden hep evli insanlar?" diye sorup kendinizde sorun aramayı bırakmalısınız bence.

Siz "Hep bana mı denk gelir?" dedikçe hep size denk gelecek.
sanırım haklısın ama hep bana denk geliyor demeyi bıraksam denk gelmeyecekse demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…