haklısın uzak durmaya çalışıyorum ama eski sözlüm erkeklerle arama mesafe koyamadığımı onların beni yanlış anlayabileceğini söylerdiOlabilir. .
hareketlerin doğalsa yanlış anlaşılabiliyor insan. .
aman uzak durun evli & sevgilisi olan adam yarın seni de bırakıp gider..
mesafe koyamıyorum sanırım suratsız insanları hiç sevmem sadece tanımadığım erkeklere suratsız davranıyrum tanıştıktan sonra suratsız olamıyorumErkeklere karşı çok sıcak kanlı ve girişken olmak zorunda değilsin. Mesafe her daim iyidir.
mesafe koyamıyorum sanırım suratsız insanları hiç sevmem sadece tanımadığım erkeklere suratsız davranıyrum tanıştıktan sonra suratsız olamıyorum
haklısın uzak durmaya çalışıyorum ama eski sözlüm erkeklerle arama mesafe koyamadığımı onların beni yanlış anlayabileceğini söylerdi
çok teşekkür ederimMesafe koymak sutatsizlik anlamına gelmiyor. Dikkatli olmakta fayda var. Bak durumun farkındasin ki konu açmissin. Biraz samimiyet dozajini ayarla hepsi bu.
ben onları aynı iş yerinde olduğumuz için ailem gibi görüyorumSeni çok iyi anlıyorum. .
Olduğun gibi doğal olunca yanlış anlaşılabiliyor. .
iyi niyetli değil herkes. .
ben onları aynı iş yerinde olduğumuz için ailem gibi görüyorum
Buradaki konulardan da biliyorum zaten ben hayatında birisi olan insanla konuşmamaya çalışıyorum ama onlar da ben kendimi geri çekince daha çok üstüme geliyorlarboyle ucgenlerde kaybeden genelde 3. kisi olur. aman diyim
Allah belalarini versin sorun yokken boyle seyler yapanin. Anlamiyorum, uckuruna sahip cikamayan adamlara seveni varkenBuradaki konulardan da biliyorum zaten ben hayatında birisi olan insanla konuşmamaya çalışıyorum ama onlar da ben kendimi geri çekince daha çok üstüme geliyorlar
Hayatımın son 3 senesinde genel olarak sevgilisi olan nişanlı veya evli erkekler tarafından ilgi gördüm. Bana böyle iltifat eden üzerime düşen erkeklerin sonradan araştırdıkça hayatlarında birisi olduğunu öğreniyorum ya ben napıyorum bu erkeklere beni ne olarak görüyorlar anlamıyorum ki valla kafam önümde yürürüm yani öyle milletin sevgilisine göz koyan bir tip asla değilim ama sadece çalıştığım yerde veya arkadaş ortamlarında çok güler yüzlü sempatik cana yakın, içten olduğumu söylerler sebebi bu mu acaba ??
Sözlümden yeni ayrıldım. Bir aracı vasıtasıyla istemeye geleceğini söyleyen birisi oldu araştırdım hayatında birisi var neymiş 2 ayda bir sevgili değiştiriyormuş neymiş hayatının kadınını arıyormuş neymiş guya o kadın benim ve onu yola getireceğim de bir daha böyle şeyler yapmayacak.
Bugün benim için sevgilisini terk eden yarın da başkası için beni terk eder.
Sorun acaba benim güler yüzümü samimiyetimi yanlış anlamaları mı ??
sanırım haklısın ama hep bana denk geliyor demeyi bıraksam denk gelmeyecekse dememBen bela çağırmaya inanan bir insanım.
"Neden hep böyle? Neden hep evli insanlar?" diye sorup kendinizde sorun aramayı bırakmalısınız bence.
Siz "Hep bana mı denk gelir?" dedikçe hep size denk gelecek.