Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım ve 5 dk sonunda çıkan sonuç bu sizce hamile miyim? İnternette birsürü şey okudum kafam çok karıştı nasıl yorumlayacağımı bilemedim..
Eki Görüntüle 2303233
Adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım ve 5 dk sonunda çıkan sonuç bu sizce hamile miyim? İnternette birsürü şey okudum kafam çok karıştı nasıl yorumlayacağımı bilemedim..
Eki Görüntüle 2303233
Teşekkür ederim ben yaşamadım ama yerleşme olurken bazı gebeliklerde lekelenmeler olabiliyormuş bir yerde okumuştum. Umarım sizinkide böyledir Allah gönlünüze göre versin
Teşekkür ederim ben yaşamadım ama yerleşme olurken bazı gebeliklerde lekelenmeler olabiliyormuş bir yerde okumuştum. Umarım sizinkide böyledir Allah gönlünüze göre versin ❤