Kontakt Lens Sizce solusyon mu değişmeliyim ? yeni lens mi almalıyım ? (nc sorunları)

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
Merhaba arkadaşlar..ben nc ocre sahibiyim renk fena değil idare eder...ancak haresinin çok ince oluşundan ve lensin gözümde kaymasından rahatsızım...
ben bu kayma sorununun lensin gözüme göre az bombeli (çok yassı) gelmesinden ve çapının büyük gelmesinden olduğunu sanıyorum..kendi gözümü hareket ettirince veya başımı biraz yana eğince kendi gözümün yanları ve altları açılıyor altından kendi gözümün kenarları gözüküyor..renkli kısmın uçları da gözbeyazına taşıyor...

bundan yola çıkarak opti -free marka solusyonun eski tecrübelerimde lenslerin çapını biraz daraltıp toparladığını ve lenslerin bombesini arttırdığını farketmiştim...acaba ben opti-free alarak onun vereceği etkiyle hem kayma sorunundan kurtulup hem de lens biraz büzüşeceği için kenardan kendi gözümün kenarları daha fazla gözükür de daha kalın hareli lensmiş gibi gözükür mü ?
opti free yi de pek sevmiyorum ama napıyım ?

yoksa gidip kendime kalın hareli yeni bir lens mi alayım ? nc serisini opti free ile kullananlardan özellikle fikir istiyorum...

Son düzenleme:
kimsenin ncsi kaymıyor galiba ?
eskiden sürekli nclerim kayıyor diyenler nereye kayboldu acaba...

Son düzenleme:
Benim nc lerim kayıyor canım,rengi sevdiğim için cor almayı düşünüyorum,hangi solüsyonu denediysem kar etmedi,sadece az kaymasına sebep olan solüsyon var ne yazık ki,diası bana uymadığı için sanırım,yani nerdeyse her solüsyonu denediğim için diyebilirim ki solüsyonu değiştirerek lensteki kaymayı engelleyemedim,sadece az kaymasını sağlayabildim,bir arkadaş sıcak suya batırma olayını anlatmıştı forumda,ama benenim numaralı olduğu için pek cesaret edemedim açıkçası

sağol canım..o zaman yeni lens almaya karar verdim..soloticadan vazgeçtim...elegance kahve istiyordum ama satan tek yere rastladım onun da şartları bana uymadı..sonraki lensim freshlook kahve olucak...

guneşcim Elegance alacaksan sana bir optikci önerebilirim... yıllardır lenslerimi buradan alırım ve oldukca yardımcı olurlar.. ankara da Leyla optik.. belki kargoyla da baska sehirlere gonderim yaparlar onu bilmiyorum ama bir konus istersen... reklam mı yapmıs oluyorum bilemiyorum ama istersen numaralarını da verebilirim

guneşcim Elegance alacaksan sana bir optikci önerebilirim... yıllardır lenslerimi buradan alırım ve oldukca yardımcı olurlar.. ankara da Leyla optik.. belki kargoyla da baska sehirlere gonderim yaparlar onu bilmiyorum ama bir konus istersen... reklam mı yapmıs oluyorum bilemiyorum ama istersen numaralarını da verebilirim

önerin için teşekkür ederim canım...valla kahverengi lens istiyorum 4 tane marka buldum şimdilik ama hangisini alıyım diye aralarında dönüyorum..elegance, freshlook, expressions ve hiç görmediğim color tones da var kahverengi...freshlook çabuk yırtılıyor 5 kere bile takamıyorum o yüzden o markaya soğuğum..elegance ı da temin edemezsem geriye color tones kalıyor..o da nasıl birşey hiç bilmiyorum expresionsun da birkaç fotosunu gördüm ama dokusu fazla çizgili gibi ondan şüphem var :26:

Son düzenleme:
Güneş benimde nc mellerim kayıyordu , bir arkadaşım lensleri ters taktığım için kaydığını söyledi lensleri taktığında kayıyorsa ters yüzünü çevirip tak o zaman düzeliyor

X