- 11 Ağustos 2015
- 19
- 8
-
- Konu Sahibi blue marina
arkadasım dediki ; ayşeye kocaman bir alkış
eninde sonunda barışacaktır , ama az daha sürtsün madem..
evet kızın hatası var çocuk küfür etmemiş olsa şu an ayşe perişan olmuştu büyük ihtimalleAy ben bu aysenin tribini cekmezdim yazık çocuğa sanki tek kız bu gudubet mi kalmış bi ziyarete bile gitmeyen yarın bir gün hangi zor zamanında yanında olur ?
amma küfür kısmı çok fena
kuzeni çok ısrar etmiş gel gel demiş kıramadım diyor. lafını da esirgemez mesajlarını okudum çocugun ettigi kufurlerin aynılarını 10 kere yazıp geri yollamış :)))İyide küfürü kabul edemem diyor ama kendisi de etmiş?
İkiside bu konuda hatalı tabiki küfür olmaması gerekiyor bir ilişkide.
Ama oda sevgilisi ameliyat olacakken tatile niye gidiyor acelesi mi vardı?
kuzeni çok ısrar etmiş gel gel demiş kıramadım diyor. lafını da esirgemez mesajlarını okudum çocugun ettigi kufurlerin aynılarını 10 kere yazıp geri yollamış :)))
Vala o oraya okul veya iş için gitmiyor neticede tatile keyif için gidiyor. Bu konuda hatalı.
Küfür konusunda ikisi de hatalı.
1 ay dönmediyse dönmeyiversin o çocuğa kız mı yok.
Aynı davranışı bir erkek yapsa topa tutulurdu kimse kusura bakmasın.
aynen senin yazdıklarını söyledim ben de kendisine zaman vermesi en doğrusu.Ayşe sevgilisi ameliyat olmuş onu ziyaret etmeye nasıl vaktinde gitmez hiç anlamadım yani kim olsa alınır.
Yalnız karşılığında küfür isitmemeliydi.
Ama o da küfürle karşılık vermiş ne anladık.
Bence bir şans daha versin kız da hatalı çünkü ama aileleri hemen işin içine sokmasın. Uzun uzun tanısınlar birbirlerini en az 8 ay..
Ayrıl kurtul ayşecik
merhaba kızlar, en yakın arkadaşımın bir sorunu var ve sizlerden akıl almak istiyoruz.
erkek arkadaşıyla 8 aydır birlikteler 24-27 yaşındalar çocuk son derece ilgili, romantik, düşünceli, sevdiğini belli eden ve arkadaşımla ciddi düşünen biri ailesiyle bile tanıştırdı kızı. fakat şöyle bir durum oluştu arkadaşımın adı ayşe olsun. ayşe kuzeninin yazlığına tatile gidecek fakat o sırada erkek arkadaşı ciddi bir rahatsızlık geçiriyor gözünden ameliyat oluyor ayşe de çocugu ziyaret edemeden tatile gidiyor ve çocuk bunun üzerine çok sinirleniyor bu durumu kabul edemiyor ve ayşeye küfürler ediyor ilk kez yaşanıyor bu. daha öncesinde de tartışmalar yaşanmış hatta ayşenin hatalı oldugu şeyler de oldu ama bu denli sözleri ilk kez kullanıyor. ayşe de lafını esirgemez hayatta altta kalmaz o da çocuga ediyor neyse sonra çocuk pişman oluyor haklıyken kendimi haksız duruma düşürdüm diyor sinirime yenik düştüm kendimi tutamadım diyor af diliyor, 10 gün tatilde kalıyor ayşe sonra çocuk iyileşip bunu almaya gidiyor kendini affettirmek için defalarca özür diliyor ama ayşe uzatıyor durumu şu an yaklaşık 1 ay geçti ve ayşe halen küfürleri kabul etmiyor ve ağır laflar ediyor çocuga çocuk da vazgecmiyor seviyorum diyor alttan almaya çalışıyor, ayşe de seviyor ve özünde çocugun iyi bir insan oldugunu biliyor. çocugun iş ortamı stresli ve annesi de hasta o yüzden de sinirleri de bozuk. ayşe de bir daha küfür duymayı kabullenemem ya bir daha ederse diyor yakında o da ailesiyle tanıştırmayı düşünüyordu. sizce şimdi ne yapmalı ? sizin fikirlerinizi merak ediyoruz.
Nedense kızlara çok romantik davranan, çok iyi gibi görünen kişilerin aslında hiç öyle olmadığını düşünüyorum.. sürekli öyle kalamaz. ilk başlarda iyi yönlerini gösterir sonra da esas yüzünü gösterirler.. Evli ve evlenmeden önce romantik kocaları olan hanımlara sormak lazım. Öyleler mi?..
Ayşe ayrılsin çocuk kurtulsunbunu okursa en az 1 ay daha trip yapmaya devam eder