Sizce silmelimiyim

Ben olsam ursamiyomus gibi yapardim. Cunku senin kafana taktigini gorunce kv dort kose olur. Bu zaafinin ustune gider. Sen de kocanla cekildigin gezmeli basbasa boyle samimi mutlu fotolarini at. O seni sinir edecegime sen onu sinir et. Evli mutlu oldugunu belli et catlasin piiiis kaynana

Tabiki oyle diyicek annesiyle aram bozulmasin istiyo bunun ese olan guvenle alakasi yok kusura bakmayinda surekli bu laflari duyarsaniz o zaman sizinde konunuzu goruruz burda
Canim sen onu bosver o konu sahiplerinin tersine konusup gicik etmek icin uye olmus birisi sen nedersen tersini konusur seni haksiz gorur sen kv kadini esimin koynuna sokmaya calisiyor desen yine bir kulp bulur gıcıklk paraylami bazilarida boyle zevk aliyor hayattan naparsin beyin bedava luzumsuz yere parmaklarini yorma yani
konuya gelince ya sil kv yada nispet olsun diye esinle ask dolu fotolarini at gorup catlasinlar kv de cekilit dert degil ben olsam esime annesini uyarmasini soylerdim sert bir dille kadinin amaci belli

Ben olsam silmem, kayınvalideyi tamamen görmezden gelirim. Sadece instagram'da değil; hayatın her alanında. Bence kendinizi boşuna fitlemeyin, taktığınız sürece üzerinize gelecektir. Boş verin yahu, kim takar Yalova Kaymakamını?:KK53:

dostunu yakın tut düşmanını daha yakın tut... derler silme her şeyden haberin olsun :)

Tatil dönüşü kayınvalideni eve davet et. Eşinin yanında ara mutlaka, annecim illa ki gelin filan de. tatlı dilli ol. o gelince sofralar kur eşinin yakasından hiç düşme öp kokla omzuna yat. Annecim size çok minnetdarım böyle bir adam yetiştirdiğiniz için de :KK70:

Bence silip onlari degerli hale getirmeyin ben olsam takmazdimda zaten.. ben olsam resimlerini begenir yorum yapardim:KK53::p

olay fotoğraflar değilki. kadının niyeti. koysa ne olur. önemli olan kv nin bunu düşünmesi ve harekete geçmesi. ben kvyle asla görüşmem. net

tam aksine silme umursamıyormuş gibi yap ki amacına ulaşmasın sevindirme kv ni sende eşinle fotoğraflarını koy bol bol evet çok kötü bir durum ama belli etme hiç umursamıyormuş gibi yap o çıldırsın:KK66:

ben ayyy cok tatlısınız gercekden dıye yorum yapardım benı sınır edemedıgını gosterırdım
esımle guzel resımler ceker onuda etıketler ortadan catlatırdım
esımede senın annen bak boyle yapıyor demezdım hıc tenezul etmezdım

bacım kayınvaliden kafadan eksıkmı?yanı ıkıncı eş olarakmı oğluna alacak,senden ayırıpmı alıcak,yok yaa,mıllet yedi kafayı,yok ya ben bu dunyadan değilim,

Eğer silersen kv nin daha çok hoşuna gider sinirlendiğini kızdığını anlar bence umursamaz ol takmıyormuş gibi davran

e yuh yani bırakın engellemeyi komple silin görüşmeyin. Ne kadar onur kırıcı bir davranış ya. Eşiniz sizi seçmiş ama annesi gelini olarak sizin yanınızda olacağına elalemin kızıyla tatile gidiyor bir de fotoğraf paylaşıyor. Siz de silsem bişi olur mu diyorsunuz. Esas silmezseniz olay olur yani görüşmeyin bile bence. Eşinize de söyleyin annen bu kızla görüştüğü müddetçe ben onla bi gelin olarak muhatap olmam diyin.

X