Sizce silmelimiyim

Saçmalığın daniskası :KK34:
Bir daha görüşmem ben olsam :KK20:
Düşman Kaynana :KK12:
Eşin ben karımı seviyorum ddiyemiyor mu:KK67:

Güzel güzel fotoğraflar çekilip altına aşk tazeliyoruz yazardım nispet öyle yapılmaz böyle yapılır :KK28::63:

Eminimki basiniza gelmeden anlamazsiniz soyle dusunun esinize bi kiz alinmak istemis ve esiniz sizinle tanisip sizi sevmis uzaktan akrabalari ama bayramdan bayrama bile gorusmezler akrabalik yok yani didisinin didisi siz evlendikten sonra kayinvalideniz size ben seni istemiyorum oglumuda evlendirmezsem banada susu demesinler elimden geleni yapicam derse eger nasil bi dusunceyle bakarsiniz bu tatil ve fotograf olayina?

Yoo. Başıma gelmeden de gayet iyi anladım. Size benden önce eşiniz açıklama yapmış zaten. Senlik bir şey yok demiş. Daha ne?
Ha kayınvalidenizin esas niyeti gerçekten de evlendirmekse, eşiniz çocuk değil. Kocaman adam istemezse bir şey olmaz. Güven sorununuz var galiba eşinize. Bir çift istemedikçe 3. bir kişi evliliği yıkamıyor. Kayınvalidenin lafıyla kocanız sizden boşanıp bahsi geçen kadınla evlenebilecek biriyse, siz zaten bu evliliği bir gözden geçirin.

Yoo. Başıma gelmeden de gayet iyi anladım. Size benden önce eşiniz açıklama yapmış zaten. Senlik bir şey yok demiş. Daha ne?
Ha kayınvalidenizin esas niyeti gerçekten de evlendirmekse, eşiniz çocuk değil. Kocaman adam istemezse bir şey olmaz. Güven sorununuz var galiba eşinize. Bir çift istemedikçe 3. bir kişi evliliği yıkamıyor. Kayınvalidenin lafıyla kocanız sizden boşanıp bahsi geçen kadınla evlenebilecek biriyse, siz zaten bu evliliği bir gözden geçirin.
Tabiki oyle diyicek annesiyle aram bozulmasin istiyo bunun ese olan guvenle alakasi yok kusura bakmayinda surekli bu laflari duyarsaniz o zaman sizinde konunuzu goruruz burda

Merhaba kizlar eski konularimi bilenler bilir kayinvalidem esime baska kiz istemis esimde beni sevip evlenince beni istememisti halada o kizi almak icin 40 takla atiyo ben onu instagramdan takip ediyodum oda beni ediyo simdi o almak istedigi kizla tatile gitti hergun basen sadece kizin bazen kizla kendinin fotograflarini koyuyo bana inat biliyorum ve engellemek istiyorum sizce engellersem kocama sikayet edermi yani eline koz vermis olurmuyum
Oo kadin seni bosatip onu alma hayali kuruyo cok tehlikeli bi kadin kocanla aran bozuldu mu isin zor

yok artık
nasıl bir kaynana bu ya. böylesinide ilk defa duyuyorum. birde kızla tatile gitmiş :KK57:

Merhaba kizlar eski konularimi bilenler bilir kayinvalidem esime baska kiz istemis esimde beni sevip evlenince beni istememisti halada o kizi almak icin 40 takla atiyo ben onu instagramdan takip ediyodum oda beni ediyo simdi o almak istedigi kizla tatile gitti hergun basen sadece kizin bazen kizla kendinin fotograflarini koyuyo bana inat biliyorum ve engellemek istiyorum sizce engellersem kocama sikayet edermi yani eline koz vermis olurmuyum
aa aa kv sıl yahu .. bu ne terbıyesızlıkk .. bu ne saygısızlıkk ..

Ayy sen daha engelleyemiosun bile şu kV yi engeli bas ne halt yerse yesin.

aiyy neler var ya.. şaka gibi resmen.. kadın utanmıyor bunları yapmaya sen niye çekiniyorsun.. gerçekten Allah sabır versin

Ayy ben olsam esimle bunu paylasir annesiyle konusmasi icin elimden geleni yapardim... olmadi kv ile gorusmeyi keserdim oglunuda gondermezdim ..

Böyle kaynanalari okuyunca benim ki melek ya gerçekten işiniz çok zor

sizde eşinizle olan fotoğraflarinizi koyun kısa kısas hesabı

engellemek istiyorum sizce engellersem kocama sikayet edermi yani eline koz vermis olurmuyum

Bu sorunun ciddi olduğunu düşünmek istemiyorum..
Kocama şikayet eder mi? derken?... Doğru bildiğiniz bir konuyu, üstelik haklı sebeplere sahipken, yapıp yapmamak konusunda, kocanıza şikayet edilmekten mi korkuyorsunuz siz.. ? Siz kendi haklarınızı savunmak konusunda bana biraz zayıf geldiniz.. Böyle bir durumu ben yaşasam sanırım problem ettiğim şey "kocama şikayet edilmek" filan olmayacaktır..
İlişkisini sürdürsün, ben görmek zorunda değilim.. Kendim engellediğim gibi eşim de takip edemez..
Benim eski erkek arkadaşımla babamın boy boy resim çektirip, eşimin takibinde ki bir sosyal ağda, hiçbir şey olmamış gibi paylaştığını düşünemiyorum bile... İsterse yedi göbekten akrabam olsun.. Ayıptır bunlar..

Allah Allah neler duyacağız :KK48:
Kız da yaşıtını bulamamış mı tatile gidecek :110:
Demekki o da boş değil eşinize :KK11:
Valla kayınvalidenle görüşmeyi kessen yeridir
Evinden uzak tut bence :KK12:
Sen uzak tutmazsan o senin yuvanı bozar mazallah :KK24:

X