• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce sevgi mi daha önemlidir aşk mı ?

Bunları düşünecek kadar boş vaktiniz var yazık.

Bu soruları çok mu düşünüyorsunuz ? Hiç işiniz gücünüz yok mu arkadaşım sizin .. :52:

aşk önemlidir,çünkü aşık olduğun birini seversin zaten ama insanlığını sevdiğin aşk hissetmedğin birine sonradan aşık olamazsın..

aşk önemlidir,çünkü aşık olduğun birini seversin zaten ama insanlığını sevdiğin aşk hissetmedğin birine sonradan aşık olamazsın..

bence tam tersi, sevdiğin birine sonradan aşık olabilirsin.
aşk gelip geçici bir tutku,heyecan,bir yerden sonra biter.
...heyecanın bittikten sonra bir bakmışsın herşey uçmuş gitmiş.50 60 yaşındaki insanda ne heyecanı olacak.
sevgi kalır gelirde.sevginin getirdiği saygı kalır.

konu sahibi arkadaşım , gerçekten bunlarla kafanı biraz fazla mı meşgul ediyorsun....

bence tam tersi, sevdiğin birine sonradan aşık olabilirsin.
aşk gelip geçici bir tutku,heyecan,bir yerden sonra biter.
...heyecanın bittikten sonra bir bakmışsın herşey uçmuş gitmiş.50 60 yaşındaki insanda ne heyecanı olacak.
sevgi kalır gelirde.sevginin getirdiği saygı kalır.

konu sahibi arkadaşım , gerçekten bunlarla kafanı biraz fazla mı meşgul ediyorsun....

Aşk ne sevgi ne ya neden böyle ayrımlara giriliyor,heyecan,tutku varsa içinde aşk da vardır,geçen süre de sevgiyi getirir..biri eksikse olmaz zaten..çok karşıyım böyle ayrımlara ama öncelik verilecekse önce aşk gelir,aşık olurum sonra zaten severim..

Bir insanı sevmek için aslında bir çok nedenin olabilir..Çok iyi insandır seversin, sana değer veriyordur seversin, çok ilgilidir seversin, sana saygı duyuyordur seversin..aslında herkesi sevebilirsin ama herkese aşık olamazsın Ki ben aşk'ı seçerim.

Aşk ne sevgi ne ya neden böyle ayrımlara giriliyor,heyecan,tutku varsa içinde aşk da vardır,geçen süre de sevgiyi getirir..biri eksikse olmaz zaten..çok karşıyım böyle ayrımlara ama öncelik verilecekse önce aşk gelir,aşık olurum sonra zaten severim..

aşk ilk heyecan demek, tutku demek.Genelde ilişkilerin ilk 1-2 yılıdır.
sevgi yılların verdiği emek demek.Sevgi bitmez silinmez.
ayırmayı sevmiyor olabilirsin ama bu ayrım var.yaşın küçük sanırım bu yüzden aşkı tercih etmiş olabilirsin.Yıllar geçtikçe sevginin daha anlamlı daha derin bir duygu olduğunu zaten hissedersin.

aşk ilk heyecan demek, tutku demek.Genelde ilişkilerin ilk 1-2 yılıdır.
sevgi yılların verdiği emek demek.Sevgi bitmez silinmez.
ayırmayı sevmiyor olabilirsin ama bu ayrım var.yaşın küçük sanırım bu yüzden aşkı tercih etmiş olabilirsin.Yıllar geçtikçe sevginin daha anlamlı daha derin bir duygu olduğunu zaten hissedersin.

Küçük değilim 26 yaşıma girdim 4 yıllık da ilişkim var,aşk hep vardı inşallah hep de olacak..:16::16::16: ..

Bunları düşünecek kadar boş vaktiniz var yazık.

Bu soruları çok mu düşünüyorsunuz ? Hiç işiniz gücünüz yok mu arkadaşım sizin .. :52:

1.si hadi buraya bu konuyu açacak kadar boş vaktim var açtım demekki sizinde çok boş vaktiniz var ki hakkında böyle düşündüüğünüz bi konuya gerekli ya da gereksiz yorum yapabiliyorsunuz

2.si burada birsürü konu var yok şu an aklınızdan ne geçiyor yok o mu daaha iyi bu mu bilmem ne hiç bişeye laf yok buna mı var ?

3.sü de belki ben bunu düşünmüyorumdur bundan önce başka şeyler vardır aklıma takılan canımı acıtan içimi yakan o yüzden açmışımdır bu konuyu da ?

1.si hadi buraya bu konuyu açacak kadar boş vaktim var açtım demekki sizinde çok boş vaktiniz var ki hakkında böyle düşündüüğünüz bi konuya gerekli ya da gereksiz yorum yapabiliyorsunuz

2.si burada birsürü konu var yok şu an aklınızdan ne geçiyor yok o mu daaha iyi bu mu bilmem ne hiç bişeye laf yok buna mı var ?

3.sü de belki ben bunu düşünmüyorumdur bundan önce başka şeyler vardır aklıma takılan canımı acıtan içimi yakan o yüzden açmışımdır bu konuyu da ?

Haklısın arkadaşım. Yolunda ilerlemeye devam et .

Saygılar ,,

çok yoğun yaşanan sevgi, aşktır zaten. yani kavram olarak aynı bence.
aşk, küçüklüğümüzde sınıfımızda sevdiğimiz bir erkeğe karşı duyduğumuz, çocuksu yüzeysel durum değil. aşırı sevmek... bu yüzden aşk zaten sevgidir. çok yoğun ve yere sağlam basan halidir.

Kesinlikle katılıyorum size...

Back